göbeğimi hangi ilaç tozla eritirim ?

merhaba arkadaşlar belim 96 göbek var çok moralimi bozuyor hangi toz veya ilaç alırsam eritmemde yardımı olur ? hani bu kosu bandindan kalp krizi gecirenler bu ilactan dolayimi oluyor bilgi verirseniz sevinirim
 
ilk olarak ilaç var fakat genelde kullanılan besin takviyesidir.

yeni başlıyorsan spora hemen kullanmamalısın bence, hatta hiç kullanmazsan daha iyi. Doğal , iyi beslenme imkanın varsa süper olur. Spordan, besin takvisyesinden önce önemli olan beslenmedir. Beslenmeni ihtiyacına göre düzenler üstüne spor yaparsan, sabırlı davranırsan istediğin sonuçları elde edebilirsin. Baktın ilerde ihtiyacın oldu besin takviyesine ozaman düşünürsün bunu ama 2-3 ay kullanmadan devam et bence ilk olarak.
 
Hiçbir ilaç yok öyle ertimeye o zamana kadar düzensiz beslen spor yapma sonra gel deki ilaç var mı toz var mı sence öyle bişi olsa içsen zayıflasan göbeğin gitse sağlıklı olur mu ? İlacı takviyesi yok bunun diyet + spor.
 
ne yiyorsak oyuz ilk önce az değil kaliteli beslenmekten geçer fit bir vücuda ulaşmanın yolu uzun uzun cardio yapmak bile düzenli beslenme olmadan hiç bir işe yaramaz ek olarak zayıflama ilaçları falan bunlar para tuzağı sağlık düşmanı onun için kaliteli beslen kaliteli spor yap sabırlı ol er yada geç göbeğinden kurtulur fit bir görünüme kavuşursun
 
Back
Yukarı