Göğüste asimetri sorunu, çok çirkin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
190 boyunda 73 kiloyum. Çok daha zayıftım. Düzenli olmasa da bir süre salonda atlayıp zıpladım. İş temposu nedeniyle baktım salona gidemiyorum evime bir çalışma istasyonu satın aldım. Yine düzenli olamasa da bazen çalışıyorum. Eskiye oranla kendimi daha iyi hissediyorum. Ama kilo aldıkça sağ taraf göğsümün neredeyse hiç değişmediğini farkettim. Ha solda da bi numara yok derseniz haklısınız. Ama sağa göre daha iyi durumda. Zaten bu çalışmayla çok bi beklentim de yok. Sadece birbirlerine benzer olsunlar istiyorum :)
Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkür ederim...

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 499
  • 2.jpg
    2.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 478
Evet gerçektende çok çirkin kazasker o ne biçim göğüsler öyle ya sen mayoyla filan sakın çıkma göz zevkini bozma milletin kader artık ne yaparsın çok çirkinmiş ama bu kadarını beklemiyordum midem bulandı bakarken.

Evet gerçektende çok çirkin kazasker o ne biçim göğüsler öyle ya sen mayoyla filan sakın çıkma göz zevkini bozma milletin kader artık ne yaparsın çok çirkinmiş ama bu kadarını beklemiyordum midem bulandı bakarken.

ne yaptın adamın moralini -100'e düşürdünhyper_

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/tags.php?tag=simetri

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı