Göğüs ve meme kılları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Metoboy

Yeni Üye
Merhabalar; Kaslarımızın görünmesini engelleyen kıllarla kaplı vucudumuz var. Fakat benim sorunum şöyle. Bazı durumlarda makinayla boylarını kısaltıyorum göğüs bölgesinin bazı durumlarda ağda yapıyorum. Ağdayla 15 gün sonra yeniden çıkı veriyor.
Sorunum şu: Meme ucundaki kılları alan var mı? Oraya hiç ağda yapmadım? Ağda yapan varmı? Göğüsden daha kötü duruyor meme ucu kılları.

erkek dedıgın bıraz kıllı olur sonucda bu dogamızda olan bısey..sahsen bende makıneyle kesıyorum zaman zaman sorun cıkmıyor

Arkadaşlar okuma özürlümüsünüz? Makina var dedim zaten. Permatik diyen olmuş. Ben meme ucundakli kıllardan bahsediyorum. Ağda yapan var mı yok mu diye. Birazcık dikkat!!

öncelikle biraz düzgün yaz karşında senden büyük insanlar var...

vucüdunda bu kadar kıl olmasını istememende garip..erkeksin sonuçta doğal olarak uzayacak zaten olmazsa farklı gözle bakarlar adama :D

ister ağda yap ister tüy dökücü kullan ama bırak doğal kalsın sadece görüntü için çok uğraşma manken filan değilsen..

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : kıl

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı