Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
başlıkdan da anlaşıldığı gibi evet göğüsleri oynatmak için hangi hareketi çalışmak gerekiyor 2 bucuk aydır bady yapıyorum kol bacak kanat sırt hepsi oynuyor göğüsleri hareket ettiremiyoruma32
alet yanlış ölçmüş olsa gerek beni de şaşırtmıstı doğrusu.
pardonn yanlış yazmışım düzeltiyorum makine çıktısını yazıyorum..
kilo 73.1
boy 181
yağ oranı %7
yağ miktarı 5.1kg
yağsız vücüt ağırlığı 68
yüzdeyle kg mi karıstırmısım
birde bende şöyle bir sıkıntı oluştu (daha önceden de dedğim gibi 2.5 aydır bady yapıyorum)
kollar çok fazla gelişti göğüs kafesim küçük kalıyor gören öyle söyluyor bunun için nasıl bir program izlemeliyim
düzeltiyorum dediniz ve % 7 yazdınız yağ oranını ..ne diyelim eğer doğruysa süpr bir oran ..sizi görmek isteridm açıkçası çok fit bir vücudunuz olduğunu düşünüyorum....tebrikler...
konunuza yardımcı olacağına inandığım link vericem size..ve konuyu açan arkadaşa ulaşabilirseniz size göğüslerini nasıl oynattığı hakkında bilgi verecektir.