göğüs aralarını birleştirmek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ycwycw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ycwycw

Üye
göğüs kaslarım iri olmasına rağmen araları birleşik olmadığı için komik bir görüntüsü var ve bu benim moralimi çok bozuyor :( forumda arattım bulamadım acaba hangi hareket(ler) göğüs aralarının birleşmesini sağlar?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kas olmayan yerleri kas ile dolduramassın büyük ihtimalle ama mevcut kas kütlesi o bölgede çok az ise Butterfly(polaris), dar tutuş bench press (close grip bench press), dumbell bench press, birde dumbel fly haraketini ellerin birleştiği noktaya doğru serçe parmaklarını birbirine doğru çevirirken göğsün iç kısmını bilinçli olarak sıkmak suretiyle çalıştırabilirsin, gerçi bunu tüm bu haraketlerde yapmakta fayda var çalıştırmak istediğin bölgeye konsanre olarak.

Genetik yapıdan dolayıda herkes istediği göğüs kasına ulaşamayabiliyor. Kimisinin arası çok açık olabilir, kimisi ise tavuk göğsü denilen yüksek küçük kaslara sahip olabiliyor...

Ancak doğru tekniklerle gelişme sağlamak elbette mümkün. Franco Columbo'nun göğüs arası bir tuhaftı. Ancak sonradan Mr. Olympia olmayı da başarabilmişti...

bnce abartılacak bir olay değil. disiplinli çalışarak ve sağlam beslenerek istdiğin vücuda ulaşabilrsin. iri , dolgun ve şekilli bir göğüs kimsenin yaratıldığında sahip olduğu bir şey değildir. herşey çalışılarak yapılmıştr.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı