Futbolda hangi mevki öynamalıyım

Beyler eylülde Zeytinlispor da oynayacam büyüklerde bizim bir akraba antrenörle konuşcak takıma sokccak iyi oynarsam sizce hangi mevkide oynamalıyım işte özelliklerim

+ larım

Fiziğim iyi
Çok mücadeleciyim
İyi adam tutarım
Çalımlarım iyidir
Paslarım iyisdiir

- lerim

Şutlarım iyi ddeğil
İyi kafa vuramam
İyi orta açamam
Rövaşata vuramam
Vole vuramam

Özelliklerine bağlı olarak en uygunu Defans...

stoper,libero gibi görünüyoda şuan yani özelliklerini geliştirmek zorundasında orta açamayan şut atamayan adam hiç bir mevkide pek tutulmaz :D defansın göbeğinde kafa vurmak zorundasın bek olsan desek orta açamıyorum diyosun biraz çelişen özelliklerini artırmaya çalış

futbolla çok içli dışlı biri olarak görüyorumki mevkin defans ama iyi orta açamıyorum demişsin ve iyi kafa vuramıyorum demişsin sana tavsiyem ya iyi kafa vur yada iyi orta aç bu özelliklerinden birini geliştir eğer iyi orta açarsan bek oyna yada iyi kafa vurursan stoper oyna

Anlattıkların tam bir ön libero. Pas atabiliyorsun, çalım atabiliyorsun, mücadelecisin. Uzaktan şut atma yeteneğini de geliştir. Ön liberosun anlattıklarınla.

sen bu özelliklerinle şuanda hiçbir yerde oynayamazsın hızına güveniyorsan orta açma işine yoğunlaş bek ol.ama yavaşsan stoper olmakta iyidir.bence kendine bir karar ver bir mevki belirle ardından aç maçları istediğin mevkide oynayan futbolcunun yaptıklarını izle futbolda en önemli şeylerden biri doğru yerde durmaktır bunuda gözlemleyerek öğrenirsin.

Günümüz futbolu için bu özellikler son derece yetersiz ama geliştirebilirsin kendini..Ronaldo ve Messi bir anda böyle uzaylaşmadılar :D

Back
Yukarı