FUTBOLCUYUM CLENBUTEROL YARDIM KARARSIZIM

Arkadaşlar iyi günler 17 yasındayım futbolcuyum, 1,5 yıl fitnes yapıyorum haftanın 3 günü antreman takımda fitness ise 2 yada 3 gün ağırlık calısması yapıyorum yağlardan kurtulmam gerek son kırıntı yağlar gerçekten beldeki ve clenbuterol kullanmayı dusunuyorum bılıyorum cocuk oyuncagı değil ama sadece 2 3 haftalık kullanıp bırakıcam vücuda zarar vermeden lütfen bi yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler. Yağ kütlesi kaybedip kasları koruyup tam atlet vücudu olsun istiyorum çok zorlamadan 2 3 haftaya lütfen yardımcı olurmusunuz

Mükemmel bir diyet + hydroxcut denemeni isterim
tek başına clenbuterolun pek etki yaratacagını sanmıyorum ayrıca kalbine kalıcı hasar vereceginide unutma 2mg 4mg 8mg vs günlük dozajları cok dikkat edilmeli bunlar supplement degil.

hydroxcut nedir ben kafein+çay tarzı denemeyi düşünüyorum günde 5 6 öğün ara öğünlerde kuruyemiş ezmeleri vesayre 2 3 haftadan sonra hiç kullanmayacagım malumunuz doping testinde çıkabilir

Wada'nın listesinde clenbuterol doping sayılmaktadır. Yan etkileri kalp atışlarını aşırı derece hızlandırmak ve ellerde titreme benim bildiklerim

Back
Yukarı