fotoğraf yarışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beycank
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar
ya yardımınızı istiyorum
fotoğraf yarışmasına katılcam fakat konuyu tam anlamadım
biggrin.gif

şimdi bu konu ile ilgili ne tür foto lar çekilebilir yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum :d
YARIŞMANIN TEMASI:

KONU: Vakıf Eserlerimizin Bugünü

AMAÇ : Günümüz Vakıf Eserlerinin Fotoğraflar Yoluyla Tanıtılması ve Gün Yüzüne Çıkartılmasıdır.

buda sitesi
http://www.tilmihvakfi.org.tr/?module=yarisma

okul olarak katılcaz...
birkaç kişi daha katılıyo

Amacı insanlığa hizmet etmek olan yardımlaşma, dayanışma ve fedakârlık duygularına dayanan vakıf kültürümüzü tanıtabilmek, temelinde hayır duygusuyla yapılan hizmetlere destek sağlamak amacıyla her yıl Vakıflar Haftası etkinlikleri düzenlenmektedir.
Bu yıl 05�11 Mayıs 2008 tarihleri arasında kutlanacak olan 25. Vakıf Haftası münasebetiyle Türkiye İlmi İçtimai Hizmetler Vakfı İstanbul�daki liseler arası fotoğraf ve animasyon yarışması düzenleyecektir. Yarışma şartnameleri aşağıda yer almaktadır.

sitede yazan bu..konu ve amaç kısımlarında direk eserlerin fotoğraflanmasından bahsetmiş ama detay kısmında vakıf kültüründen bahsetmiş..
bence eserleri resimlemek çok daha mantıklı zira bugüne kalan sadece eserleri..

vakıf hastaneleri,şadırvanları,camileri,su kanalları,hanlar,medreseler hatta kuşların su içmesi için bile yapılmış hem sanat eseri hem şefkat eseri yapılar var..
bunları çok güzel bir kompozisyonla ifade edebilirseniz başarılı olursunuz..
yerinizde olsam karışık eserleri resimlemek kolaj yapmak yerine çok göze batan , jürinin içiniz cızlatacak bir eser türü seçer onun üzerine yoğunlaşırdım..yukarda verdiğim örnekte olduğu gibi..
ama kazanırsanız ödülden pay isterim :)

başarılar.

Back
Yukarı