Fotoğraaf eksiik ama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bodyme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bodyme

Üye
ilk başta ki başladığım ilk zamanlar sonraları falan videodan aldım bazı resimleri iyi olmamış olabilir bazı pozlar da eksik ama neyse

Eklentiler

• DSC_0414.jpg
    DSC_0414.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 584
  • 1.hafta (2).jpg
    1.hafta (2).jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 571
  • DSC_0889.jpg
    DSC_0889.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 574
  • Adsız1.jpg
    Adsız1.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 492
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 501
Bu ne zayıflık böyle. Kusura bakma ama seni six packlerin bile kurtaramaz acil kilo al.

Çok açık ve net bir şey söyleyeyim : Zayıf kiside six pack, Şişman kadında göğüs gibi duruyor.

üstüne kıyafetini giydiğinde eminim dışardan görenler olumsuz yorum yapıyodur hatta zayıflıktan ölcek diyen bile vardır eminim.O yüzden bu görüntüye aldanma ve git boğazına düş ne bulursan ye :)

Çabuk kilo almaya bak istediğin kadar karın kasın olsun isterse 8 pack olsun o zayıflık ile bir şey ifade etmez :) Yine gelişmiş vücudun kilo alsaydın çok daha iyi olurdun.

Yaşın daha çok küçük.. Bu işi takıntı haline getirmemek gerekir.

Gelişimini hiç bir şekilde tamamlamış değilsin.. Göğüslerin omuzların bu spor senı kötü şekilde etkileyebilir..

Estetik açıdanda çok çok çok kötü duruyor vücudun.. Acilen kilo al ve bu sporu sadece egzersiz olarak yap vg olarak değil..

Öyle yorumlar yapıyorsunuz ki bu genç kardeşimiz şimdiden vucüt geliştirmeyi bırakacak ve yaşı geldiğinde dahi yapmak istemeyecek, laubaliliğiniz yüzünden nefret edecek.

adamın bacagı benım kolum kada benım kalfım cocugun belı kadar afrıkadakı aclıktan zayıflamıs cocuklara dönmussun :D

Öyle yorumlar yapıyorsunuz ki bu genç kardeşimiz şimdiden vucüt geliştirmeyi bırakacak ve yaşı geldiğinde dahi yapmak istemeyecek, laubaliliğiniz yüzünden nefret edecek.

Peki ne diyelim devam et biraz daha kardiyo lazım mı diyelim?

Zaten yapılan yorumlar onun iyiliği için.Spor iyi bişey ama yaşına ,vücuduna göre yapcaksın.Hiç bi estetik değeri yok ve vücut gelişimini olumsuz etkileyebilir.

adamın bacagı benım kolum kada benım kalfım cocugun belı kadar afrıkadakı aclıktan zayıflamıs cocuklara dönmussun

Tabi 13 yaşındaki bir çocukla kendini kıyaslayanlarda var :))

Bu kişiler için kabul edilebilir söylediklerin Gya Baek :)

Son düzenleme:
Burda kı ınsanlar kılo al, 3-4 sene sonra bu spora başla vs. diyorsa bir bildikleri var ve senin iyiliğin ıcın dıyorlardır heves etmen çok iyi ama bu spor ağır bir iştir zordur insanın hayatını baştan sona değiştirir

bu yaşta zaten kaslı bir vucudun olması sana hiç bir şey kazanırmaz, yani beden dersinde soyunma odasında arkadaslarına karın kaslarını falan mı göstermek ıstıyorsun

zayıf oldugunu sende bılıyorsun, eğer illa spor yapmak ıstıyorsan yüzmeye git. omuzların genişlesin, kasların esnekleşsin vs 1 ton faydası var yüzmenin. 2-3 sene yüzdükten sonra zaten vucudun cok ıyı bır hal alacak sonrada bodybuilding e geçersin, altyapında cok saglam oldugundan kısa zamanda çok iyi sonuclar alacaksın

yazık etme kendine

adamın bacagı benım kolum kada benım kalfım cocugun belı kadar afrıkadakı aclıktan zayıflamıs cocuklara dönmussun :D

kendinizden 10 yaş küçük bir kardeşimizle dalga geçtikten sonra bir rahatlama yada mutluluk hissettinizmi? bu nasıl bi iğrençlik ne cok egomanyalar var aramızda Allah ıslah etsin

13 yaşındaki çocuğa yapılan yorumlara bakar mısın ya ?
13 yaşında biz biberondan süt içiyorduk, istediği kadar zayıf olsun. Şu güzel kardeşimiz zamanı gelince kilosunuda alır, sporunuda yapar güzel yerlere de gelir.
Şevk kırmayın bu kadar, uğraşıyor çocuk kendi başına bir şeylere.

emclord00 skenshins sız kendınızı ne sonuyorsunuz önce bana onu söleyın kımsınız bana bu sekılde yorum atma hakkına sahıpsınız bunu acıklayın. bırıncısı mecaz bıle anlama durumunuz var yanı attgım mesajın ıcerıgınden bır ınsanın kalfı ne kadar cok olursa olsun su anda bu elemanın belı kadar olamaz en az 55 60 dır bu bel. ben burada bu arkadasın geregınden fazla zayıf oldugunu belırmeye calıstım bırazda espırılı bır dılle. hıc kımsenın bır konu ve baslık altında bana bu sekılde hakaret etme hakkı yok herseyı gectım haddıde yok egerkı benım bır yanlısım oldu ıse bunu duzeltmek sıze degıl admınlere modlara duser bana gereken uyarı verılır. daha fazla bırsey sölemıcem 1 seneye yakındır bu forumdayım ılk defa bana bu sekılde bır elestırı gelıyor yanı cok garıbıme gıttı admınler ve modelatörler lutfen bu baslıktakı konusmaları ıncelesınler.

skenshins ----keşke sizin beyniniz de kardeşimizin beyni kadar olsaydı? biraz ciddiyet lütfen

emclord00 kendinizden 10 yaş küçük bir kardeşimizle dalga geçtikten sonra bir rahatlama yada mutluluk hissettinizmi? bu nasıl bi iğrençlik ne cok egomanyalar var aramızda Allah ıslah etsin

dıyecek söz yok...!

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı