forumun sorumluları okusun lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben yaklaşık 3 saat önce bi konuda bilgi almak için soru sormuştum fakat mesajım çöp kutusuna atıldı arama yapmam söylenildi ben zaten arama yapıp istediğim sonucu elde etsem sormazdım o soruyu aramada bulamadımki sordum her neyse yeni başlayanlar konus başlığı altında yeni gelenlere bu kadar anlayışlı davrandığınız için teşekkürler... bidahada girmem bu foruma

Forum Kurallarında(Kullanım Sözleşmesi) da belirtilidği gibi:
3- Arama Yapın:
Soracağınız soru daha önce forum içerisinde sorulmuş olabilir ve sorunun çözümü geçmiş mesajlarda yer alabilir.Forumda başlık kirliliğine yol açmamak için arama özelliğini kullanmalısınız. Sağ üst köşedeki menüden ARAMA bölümüne ulaşabilirsiniz.
Aramalarınız sonunda en alakalı başlıkta sorununuzu /yorumunuzu paylaşınız.Bütün bunlara rağmen sorununuz çok daha spesifikse ve alakalı başlıklar bulamamışsanız doğru bölümde kurallara uygun bir başlık açabilirsiniz.

Kullanım Sözleşmesini okumadan onaylayıp sonrada ben bu şartlar altında foruma girmem demeniz sizin birşeyleri eksik yapmanızdan kaynaklanıyor. Dolayısıyla buraya sitemkar mesajlar yazmanız gereksiz.

not: Alakasız bir bölüme konunuzu açtığınız için konunuz kilitlenip çöp kutusuna taşınmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı