forumda yemeklere evlat muamelesi yapmak

letsev

Üye
çok dikkatimi çeken bir şey. girilen yazıları okuyunca çoğunluğun bunu yaptığını farkettim. misal " sabah kalkar bi güzel yulaf azmemi yeriiiim öğlene doğru tavuğumla esmer pirinicimi afietle yedikten sonra sporumu yaparım" gibi. adam yulafı evlat edinmiş. sabah bir kase yulaf yerim demiyor yulafımı yeri diyor.. ilginç.

nedeni bu sporu yapanlar için yemeğin gerçekten çok önemli olması hatta evlat gibi olması:)
beslenme bu sporun yarısıdır. yediklerine ne kadar iyi bakarsan ilerde onlarda senin vücuduna öyle bakar :)

olabilirde ne bu yemeği şirinleştirmeler sahiplenmeler. yumurta senin değil tavuğun birkere. "yumurtamı yerim"deki vurguya taktım ben. yoksa 1 yemek 2 dinlenme 3 idman metosunu hepimiz en azından biliyoruz bilmemiz lazım.

Biraz tuhaf bir şeye takılmışsınız bence. Yani sahiplendiği filan yok yulaf ezmesini yer. Eğer iyice irdeleyecek olursak aldığım yumurta sonuçta benim yumurtam parasını vermişim istersen isim takabilirim bile. Yani bu başkasını neden ilgilendirsin ki :)

Yemeğimi başkalarıyla paylaşıyorum vücutcu olmuyorum sanırım :) paylaşın, iyidir iyi .

Bir Vücut geliştirmeci yemeğini asla bir başkası ile paylaşmaz :D

Ben onu supplementini diye biliyorum. Hatta kaç sene önce ilk aminomu alırken hocam demişti bu sözü. O günden beri de kimseyle paylaşmam :)

Gecenlerde salonda arkadasin tekinin dogumgunu (instruktor kendisi), soyunma odasinda millet kutluyor. Dedim ee nerde biralar sakasina, Polonyada adettir , dogum gunu olan arkadaslarina vodka bira soyler veya isyerine cikolata, seker getirir dagitir. Adam acti amino kutusunu siradan herkese tuttu :) millet sasirdi :) dedi ee cikolata bira bize gore degil, bu da benden olsun :) hehe bizde bedava bulmususz :) 8-10 tablet atti millet.Paylasimci olalim arkadaslar :P

çok dikkatimi çeken bir şey. girilen yazıları okuyunca çoğunluğun bunu yaptığını farkettim. misal " sabah kalkar bi güzel yulaf azmemi yeriiiim öğlene doğru tavuğumla esmer pirinicimi afietle yedikten sonra sporumu yaparım" gibi. adam yulafı evlat edinmiş. sabah bir kase yulaf yerim demiyor yulafımı yeri diyor.. ilginç.

Ben sabıplenmesıne bısey demıyorum ama konusma tarzı olarak haklısın :D :D

Yalnız cok basit bir mantık hatası var :D :D

Cocuklarımız bizi geliştiriyor ama biz onları yiyoruz :D

yemeğimi tabiki paylaşmam,çünkü içerisinde almam gerektiği kadar vardır,yoksa koteks bozulur;)
bence bu tür sözler sporunu sevdiğinden kaynaklanıyor,sorun yok.

Aynen öyle.Bir sn sevgilimin suyu kaynadı 15 dk dır pişiyor patlayacak . ( Yumurta ) :D

diyete başlamadan önce asla yemeğimi kimseyle paylaşmazdım diyete başladıktan sonra çok paylasımcı bi insan oldum yemeğime göz dikene aşırı derecede sinir olurdum ama şimdi o sorun yok çok şükür :P

Malum Yemek Yapımında özen gösterilmelidir, yemek içinde bakışınız farklı olmalıki tad alabilesiniz :D bu çok normal sahiplenme ve evlat gibi hissiyatlar :D Bazılarına Yarıyor Bazılarına Yaramıyor :D Gördüğüm kadarıyla Bence letsev Adlı Üye, çok şeyden şikayetçi :D

İnsanın fıtratında var!Vakit geçirdiği uğraştığı şeyleri daima sahiplenir...Bu ne olursa olsun :)

Back
Yukarı