Arkadaslar ben bazı bölümlere konu açmak için neden 1 gün veya 1 hafta bekleyeceğimizi çözemedim! Yöneticiler bence bu uygulamayı kaldırsın ve neden ihtiyaç duuymuşlar anlamadım!
Bu forma ben yeni üye oldum. Herkese merhabalar

Adım yaşar boyum 1.79 kilom 54 (zayıfım) Yaşım : 16
Ben bu forma benim bileklerim ince onları nasıl kalınlastırabilirim ve kaslarımı nasıl geliştirim sorularına cevap aramak için üye oldum.
Kilo almaya karar verdim ve kilo almaya calıscam öncelikle.
İlk sorum: Ben bileklerimi nasıl kalınlastırabilirim ? Yada büyüme cağında daha olduğum için kalınlasırmı?
Benim birde ğöğüs kemiğinde bozukluğum var ğöğsüm dısarı olarak çıkmıs buna: Pektus Karinatum(google ye yaz cıkar.) diyolar ama bunuda yazın düzelttirmeyi düsünüyorum amliyatla.
Ben simdi dumbell alcam.Bana bu dumbell ile nasıl kaslarımı güclendirim ve vücudumu nasıl sekillendirim anlatırmısınız?
Ben kaç kg lik dumbell almalıyım?thums:
Bu forma ben yeni üye oldum. Herkese merhabalar

Adım yaşar boyum 1.79 kilom 54 (zayıfım) Yaşım : 16
Ben bu forma benim bileklerim ince onları nasıl kalınlastırabilirim ve kaslarımı nasıl geliştirim sorularına cevap aramak için üye oldum.
Kilo almaya karar verdim ve kilo almaya calıscam öncelikle.
İlk sorum: Ben bileklerimi nasıl kalınlastırabilirim ? Yada büyüme cağında daha olduğum için kalınlasırmı?
Benim birde ğöğüs kemiğinde bozukluğum var ğöğsüm dısarı olarak çıkmıs buna: Pektus Karinatum(google ye yaz cıkar.) diyolar ama bunuda yazın düzelttirmeyi düsünüyorum amliyatla.
Ben simdi dumbell alcam.Bana bu dumbell ile nasıl kaslarımı güclendirim ve vücudumu nasıl sekillendirim anlatırmısınız?
Ben kaç kg lik dumbell almalıyım?thums: