ilkercan23
Üye
selamlar Arkadaşlar,
ben 86 kiloyken forumda bu bolumde (üye fotoları) gördugum transformation resimlerinden oldukça ilham alıp bende başarabilirim dedim ve forumdaki bir çok üstattan aldığım çok değerli bilgilerle bence çok güzel bir şekilde yağ yakmayı başardım.3 ay içinde 86 kilodan - 73 kiloya düşmeyi başardım.
beslenmem :kahvaltıda 5 yumurta beyazı,beyaz peynir,5-6 zeytin,şekersiz süt
öğlen: salata çorba varsa tavuk eti yoksa sebze yemeğinin sadece tanelerınden ve meyva
akşam :haşlanmış tavuk salata çorba
sporum:bir gün cardio bir gün vücut geliştirme 3 gün cardio 3 gun vucut geliştirme
cardio günümde:5 km tempolu yürüyüş ve ara ara koşu
150 civarı mekik
200 civarı sopa
200 civarı yana dumbelle yana eğiliş
10 20 dk havuzda hareketler(çok yüzmüyorum)
5-10 dk buhar odası
vücut geliştirme: 10 dk yürüyüş ısınmak ıcın sonra normal 4x ağırlık çalısması.
suplementler:cardio günlerinde bmx 1500mg l-carnetine
vücut geliştirme günlerimde 3 önce 3 sonra weider amino tablet
spordan sonra ıso sansation 93 protein
şımdı sorularım şunlar lütfen önerilerinizi ve bilgilerinizi esirgemeyin
1:ben zayıflamak için çok emek verdim ama çok zayıf gözüküyorum şimdide yağlanmadan nasıl kas yapıcam?
2:beslenme hiç sorun değil her türlü beslenebilirim çok kalorilide beslenebilirim.çok düşük kalorilide.bol proteinlide sıfr proteinlide yani herseyi yaparım ama nasıl beslenmeliyim.
3:vücut yağ oranım %27 ydi şuan % 19 bunu aşağa çekerken bir taraftanda kas yapabilirmiyim veya en kötü ihtimal vücut yağ oranımı sabit tutup kas kütlemi arttırabilirmiyim?
4:salondaki hocam bir gün cardio bir gün vucut geliştirme yap diyor ve hep böyle devam et diyor.geçen eski bir vucutcu abimle görüştüm her gun vucut çalıs öyle şey olmaz vucut yapamazsın her gun hem vucut calıs hem cardionu yap mekiğini çek ve spordan sonra tavukla berabez princinide bol bol ye dedı
ben bu noktada tıkandım şimdi kaslanmak ve yağlanmamam için nasıl bir yol izlemeliyim.bu gunume gelmemde degerli bilgilerini esirgemeyen üstatlardan tekrar bana yardım etmelerini rica ediyorum.sonsuz saygılarımla
ben 86 kiloyken forumda bu bolumde (üye fotoları) gördugum transformation resimlerinden oldukça ilham alıp bende başarabilirim dedim ve forumdaki bir çok üstattan aldığım çok değerli bilgilerle bence çok güzel bir şekilde yağ yakmayı başardım.3 ay içinde 86 kilodan - 73 kiloya düşmeyi başardım.
beslenmem :kahvaltıda 5 yumurta beyazı,beyaz peynir,5-6 zeytin,şekersiz süt
öğlen: salata çorba varsa tavuk eti yoksa sebze yemeğinin sadece tanelerınden ve meyva
akşam :haşlanmış tavuk salata çorba
sporum:bir gün cardio bir gün vücut geliştirme 3 gün cardio 3 gun vucut geliştirme
cardio günümde:5 km tempolu yürüyüş ve ara ara koşu
150 civarı mekik
200 civarı sopa
200 civarı yana dumbelle yana eğiliş
10 20 dk havuzda hareketler(çok yüzmüyorum)
5-10 dk buhar odası
vücut geliştirme: 10 dk yürüyüş ısınmak ıcın sonra normal 4x ağırlık çalısması.
suplementler:cardio günlerinde bmx 1500mg l-carnetine
vücut geliştirme günlerimde 3 önce 3 sonra weider amino tablet
spordan sonra ıso sansation 93 protein
şımdı sorularım şunlar lütfen önerilerinizi ve bilgilerinizi esirgemeyin
1:ben zayıflamak için çok emek verdim ama çok zayıf gözüküyorum şimdide yağlanmadan nasıl kas yapıcam?
2:beslenme hiç sorun değil her türlü beslenebilirim çok kalorilide beslenebilirim.çok düşük kalorilide.bol proteinlide sıfr proteinlide yani herseyi yaparım ama nasıl beslenmeliyim.
3:vücut yağ oranım %27 ydi şuan % 19 bunu aşağa çekerken bir taraftanda kas yapabilirmiyim veya en kötü ihtimal vücut yağ oranımı sabit tutup kas kütlemi arttırabilirmiyim?
4:salondaki hocam bir gün cardio bir gün vucut geliştirme yap diyor ve hep böyle devam et diyor.geçen eski bir vucutcu abimle görüştüm her gun vucut çalıs öyle şey olmaz vucut yapamazsın her gun hem vucut calıs hem cardionu yap mekiğini çek ve spordan sonra tavukla berabez princinide bol bol ye dedı
ben bu noktada tıkandım şimdi kaslanmak ve yağlanmamam için nasıl bir yol izlemeliyim.bu gunume gelmemde degerli bilgilerini esirgemeyen üstatlardan tekrar bana yardım etmelerini rica ediyorum.sonsuz saygılarımla
Eklentiler
-
S6300617.jpg86,8 KB · Görüntüleme: 1.028
-
S6300619.jpg71,2 KB · Görüntüleme: 870
-
S6300620.jpg58,5 KB · Görüntüleme: 781
-
S6300621.jpg68,1 KB · Görüntüleme: 800
-
S6300685.jpg73 KB · Görüntüleme: 832
-