Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben forumda yeniyim forumu yeni yeni tanımaya başladım şimdilik bikaç üyeyi takibe aldım. Sizinde takip ettiğini üyeler var mı varsa paylaşın bilgi alanımız gelişsin.
CnForza'yı takip ediyorum.Etiiği yorumlar oldukça mantıklı ve anlamlı.Kesinlikle forumun best of bodycisi kesinlikle...Bu adam bu forumu gözünüz kapalı emanet edin.harbi bak..üzülürüm..
CnForza'yı takip ediyorum.Etiiği yorumlar oldukça mantıklı ve anlamlı.Kesinlikle forumun best of bodycisi kesinlikle...Bu adam bu forumu gözünüz kapalı emanet edin.harbi bak..üzülürüm..
eskilerden karasanın yorumlarını okumak çok keyifliydi keşke tekrar dönse siteye ayrıca şimdilerde pek yazmasalarda eskisi gibi foruma Diez Despo Flexor gibi üyelerin yorumlarını takip ederdim şimdi ise wrestlerin yorumlarını takip ediyorum daha çok ama genel olarak online oldukça sitede sayısız insanın yorumlarına göz atıyorum
liste iyice kabardı saolun valla . başta bkalaycı hoca ve diğerlerinide listeme aldım. bkalaycı ayrı tabi türkiye şampiyonu ve süper vucudu var idolum oldu diyebilirim.