AkrepHan
Yeni Üye
Selamlar değerli forum üyeleri ve yönetim
ilk başta bugün beni çok rahatsız eden yazılardan ötürü attığım bir eleştri mesajının silinmesine şahit oldum ve kişisel düşüncelerimi paylaşarak bir daha olmamasını istiyorum.
bu mesaja ''imana geldim içkiyi ve sigarayı bırakıp namaza başlıyacağım'' şeklinde bir yorum attım eleştri niteliğinden ve yöneticilerden mesajımın silindiğine dair mesaj aldım mesaj atma hakkımda olmadığı için buraya iletmek istedim.
Kimse kimsenin dinine karışamaz!
Allah ile kul arasına kimse giremez!
Kimse kimseye dini öğretemez!
arkadaşımız başka bir konuda yardım istemiş adam fıkıh,tasavvuf islam a getirmiş bende elhamdülillah müslümanım ama görüşüm çok farklı o yüzden lütfen böyle dini ve siyasi içerikli mesajlar silinsin ricam budur
ilk başta bugün beni çok rahatsız eden yazılardan ötürü attığım bir eleştri mesajının silinmesine şahit oldum ve kişisel düşüncelerimi paylaşarak bir daha olmamasını istiyorum.
Benim çevremdede kız yok ben hiç sıkılmıyorum arkadaşlarımın yalayıp yuttuğu kızların hadde hesabı yok fakat ben hiç yanaşmıyorum aklınızda bu adam gaymı diye sorular çıkabilir fakat alakası yok benimde ablam var ben onlara aynı şeyi yapsam yarın benim ablamada aynı şeyi yaparlar. bu böyledir. bunu destekleyen Efendimiz (Sav) in hadisi şerifinde buyuruyorki ; Her kim birine kötülük yaptıysa o kötülük o kişinin başınma gelmeden o kişi ölmez. Fakar bu tövbe edenler için geçerli değil. diyeceğim şu ki Hz. ibrahimin duasını et Yarabbi sen ne güzel vekilsin sen bana yetersin.
Ayrıca çok güzel zinaya bulaşmamış olman. karı kızla işinin olmaması girdinmi çıkılmıyor 3 sene önce kendimi zor kurtardım ve asla öle kızlara yaklaşmıoyrum tövbe ettim nefsime engel olabildiğim kadarı ile oluyorm baktım olmuyor besmele çekiyorum. Vel hasıl kelam bırak karı kız orda kalsın. Banada kızlar bakmıyor Ego olarak anlamayın sınıftaki herkesten yakışıklıyım fakat kızlarla hiç geçinemem. Allah herkesi bir şekilde sınav eder kimine güç verir ezecekmi diye kimine güç vermez zalime dur diyecekmi diye Banada biraz sima güzelliği vermiş çok şükür karı kız için kullanmıyorum. Arada sevgili yapmak geliyor aklıma diyorum En yakışıklı insan Hz. yusuf dünyadan bir şey götürmedi ben mi götüreceğim diyorum. Bu olay çok zor elbette nefis bir yandan şeytan bir yandan. Arkadaş çevresi bir yandan Sen böyle devam et kardeşim Allah tek yardımcı olarak kabul et. Namaza başla ilmihal kitaplarını karıştır. Peygamber efendimizin sünnetlerine uymaya çalış emin olki böylesinin daha iyi olduğunu hem bu dünyada hem ahirette anlarsın.Hayırlı günler
bu mesaja ''imana geldim içkiyi ve sigarayı bırakıp namaza başlıyacağım'' şeklinde bir yorum attım eleştri niteliğinden ve yöneticilerden mesajımın silindiğine dair mesaj aldım mesaj atma hakkımda olmadığı için buraya iletmek istedim.
Kimse kimsenin dinine karışamaz!
Allah ile kul arasına kimse giremez!
Kimse kimseye dini öğretemez!
arkadaşımız başka bir konuda yardım istemiş adam fıkıh,tasavvuf islam a getirmiş bende elhamdülillah müslümanım ama görüşüm çok farklı o yüzden lütfen böyle dini ve siyasi içerikli mesajlar silinsin ricam budur