Forum Çok Geniş

Selam...

Sayın site admini veya site webmaster'ı...

forum çok geniş..internet explorer'ıtam ekran yapmama rağmen bu siteyi tam göremiyorum aşşağıda çubukla sağ tarafı görebiliyorum...lütfen bunu düzletbilirmisiniz admin panelde tema ayarlarında bu ayar mevcut...

saygılar...

"Mouse"um yok ya da "mouse"um var da "scroll" tuşum yok diyenler için de ben tarif edeyim: Ctrl'e basılı tutup +'a bastıkça büyür, -'e bastkça küçülür.

Bilgisayarınızın çözünürlüğü çok düşüktür. Bunun dışında sorun olmaması gerekir. Hangi ekran çözünürlüğünde şu an bilgisayarınız ?

Sitede hata, ekrana sığmıyor

Evet beyler aranızda fark edenler vardır kesin, foruma girince ekrana sığmıyor yana doğru bayaa geniş yani giriş yapmak için çubuğu yana kaydırmam gerekiyor.

Eğer bu sorun düzelirse çok rahat edicem valla :)

Bende böyle bir sorun yok. Belki laptop olduğu içindir. Çünkü masaüstünde o sorunu yaşadığım sitelerde laptopta aynı sorunla karşılaşmıyorum. Laptoplarda sayfayı ekrana sığdırıyor.

Ben 1152x864 ile kullanıyorum, eskiden olmuyodu geçen sene yoktu mesela.

@HDMI bazı laptopların ekranı geniş oluyo ondan olabilir.

daha öncede benzer başlık açılmıştı.ctrl + + yaaprak sayfayı büyütüp ctrl -- ile küçültebilrsiniz diye çözüm önerildi.

sorun sayfanın boyutu ile alakalı.site yapılırken kodlamada ölçülerin diğer ekranlarında düşünülerek ypılması gerekir.
belki çözüm olmayabilir ama sayfayı bir İE de bir de mozillada açmayı deneyin

zoom in/out yapmak gerektirmesi kodlamada hata olduğunu gösterir. IE, Chrome farketmiyor zaten sürekli sağ sol fazlalığı var. Neyse öyle kalacak demekki

Evet beyler aranızda fark edenler vardır kesin, foruma girince ekrana sığmıyor yana doğru bayaa geniş yani giriş yapmak için çubuğu yana kaydırmam gerekiyor.

Eğer bu sorun düzelirse çok rahat edicem valla :)

bendede yeni pencerede aç dediğim zaman oluyor normalde sorun yok

daha öncede benzer başlık açılmıştı.ctrl + + yaaprak sayfayı büyütüp ctrl -- ile küçültebilrsiniz diye çözüm önerildi.

sorun sayfanın boyutu ile alakalı.site yapılırken kodlamada ölçülerin diğer ekranlarında düşünülerek ypılması gerekir.
belki çözüm olmayabilir ama sayfayı bir İE de bir de mozillada açmayı deneyin

Arkadaşım tabiikide denedim zoom in out yapmayı ctrl + + ile, ama bunu dediğine göre bunuda bilmen lazımki öyle yapınca yazılar ufalıyo %75 oranında yapınca ancak sığıyo öylede yazılar okunmaz hale geliyo

ben bununla ilgili konu açmıştım :) ama yok hata sende dedi bir mod (admin) ama yineliyorum sorun bende değil ..işyerinden giriyorum aynı,evden giriyorum aynı tarayıcı değiştiriyorum yine aynı...

resim olarak vereyim belki site yöneticileri farkına varabilir...acaba forum 19,21- ekran monitörlere göremi ayarlıandı..dicem çok saçma olacak...

resimde sağ alt köşede kırmızı okla gösterdiğim alana bakarsanız anlayacaksnız..yani sağ tarafta daha foruma ai,t ekran var..ama sağa çeki,nce görebiliyoruz o alanı...

admin panelden tema aayrlaından temanın ortalanması sorunu çözecektir..

5521.jpg

Değerli üyemiz;

Konunuz önce açılan başlığa eklenmiştir.

Lütfen başlık açmadan önce arama yapınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Anladığım kadarıyla fitness salonları bölümü açıldıktan sonra bu sorunla karşılaşanlar oldu.

Sorunu tekrar araştırıp en kısa zamanda bu başlık altında sizleri bilgilendireceğim.

Saygılar

Back
Yukarı