Flex Wheeler 2002

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=xOgeRIOgXZs[/YOUTUBE]

Resimimdende anlaşılacağı gibi en favori vgcim. Zaman zaman hakkı yendi, müthiş kolları ve simetrisi var. Bu vücutta bile oldukça estetik olan ve birçok estetik fotoğrafı bulunan(misal benim avatar) ayrıcada o vücuda göre çok esnek olan birisi. Keşke bu spora devam etseydi:(
Bence en büyük artıları:
-simetrisi
-kollar
-karın kasları
Aslında her bölgesi muhteşem benim için ama en kötümserinden bakıyorum;)

dünyada bunun üstüne adam varmı? bu sporla tanıştığımdan beri değişmez favorim flex,tamam dorian,ruhl,coleman... mutlaka hep daha irisi olur,olacaktır... ama bu estetik ve bu ince bel zor!!! yani bana göre daima birinciydi,coleman fanatiklerden özür dilerim ama o göbek ve sarkık göğüslerle benim gözümde 2.cydi.. evet olımpıyayı haketmişti hakkı yenmiş olabilir bu spordaki puanlama sisteminin mantığını tamda bilmiyorum.. ama flex genetiğiyle bu spordaki nadide insanlardan..

dünyada bunun üstüne adam varmı? bu sporla tanıştığımdan beri değişmez favorim flex,tamam dorian,ruhl,coleman... mutlaka hep daha irisi olur,olacaktır... ama bu estetik ve bu ince bel zor!!! yani bana göre daima birinciydi,coleman fanatiklerden özür dilerim ama o göbek ve sarkık göğüslerle benim gözümde 2.cydi.. evet olımpıyayı haketmişti hakkı yenmiş olabilir bu spordaki puanlama sisteminin mantığını tamda bilmiyorum.. ama flex genetiğiyle bu spordaki nadide insanlardan..

evet bencede ama estetik ve ince belde Frank Zane derim başka bisi demem yok oyle bi vücut

Brian Buchan beli en fazla 65-70 cm gösteriyor resimde,
Ronnie colemanın kolu daha büyüktür walla Brian Buchanan belinden :)
çok estetik hemde beli ince mükemmel fizik dogrusu.

Flex Wheeler'in 2004'te "Flexability" diye kitap yazdi. Bunu okuyan var mi ? internetten siparis verdim..sanirim sadece ingilizcesi var..

2002 yili sprou biraktigi ve steroidlerden arinmaya basladigi yil...

baya bi dert yanmis kitapta duydugum kadariyla, bodybuildingin karanlik yanlari, steroidler vs.....

okuyan varsa ilk izlenim icin bilgi verebilir mi..sabirsizlikla bekliyorum cünkü

bunlar da yanilmiyorsam 2005 Expo'dan..

eger gercekten dogru ise 1 yildir steroidsiz hali

usa5338zf8.jpg

usa5486hx2.jpg

bu da 2005'ten olmali

drobson69cbig.jpg

drobson69abig.jpg

drobson69bbig.jpg

Bu arada söylemek lazim..2004 veya 2005'te emin olamiyorum Flex böbrek amelyati gecirdi..yani o halinden sonra toparlanmasi bile bence basarili..ki steroidsiz..

keşke Dorianın emekliliğini açıkladığı yıl Flex yarışmayı kazansaydı.bence oradaki hali Colemandan daha iyiydi ama olmadı.sanırım bu hayal kırıklığından sonra (hemen hemen herkesin favorisi flexti o yıl.) oda bir şampiyon olamayacağına inandı.

demek ki herkesin kahramanı farklıymış benim içinde troy bana mükkemel geliyor. hiç bir adalesi bir diğerinin yanında abartı değil gibi.
karasan werdiğin resimde kollar belden büyükhyper_ oha diye yorumlasam mütevazi kalır.
Ayazın wermiş olduğu resimlerde de flexin arka kolları iğrenilecek sewiyede.

Back
Yukarı