khrmn25
Üye
Derdimi yazmaya başlamadan önce derinden bi off çektim
benim yaş 18 yaşıma göre 1 2 yaş küçük gösteririm kendimi bildim bileli hep cılızım ama estetik bi vücudum olduğunu birazcık kilo alsam hep çok iyi olacağımı düşünüyorum. Neyse gelelim asıl mevzuya daha bu yaşta üstelik yaşımı göstermememe rağmen kafamdaki saçlara bakınca kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum salona girmişim antrenmanimi yapmaya başlıyorum aynaya bakıyorum kafamda beyaz şeyler parlıyor
evet saçlarım beyazliyor öyle az buz da değil ayna da parlayan şeyleri gördüğüm zaman tüm motivasyon bi anda gidiyor işin daha kötüsü insanların acınir şekilde bana bakmasi bu morelimi iyce eksilere düşürüyor hele bi de sosyal hayatımda tanıdığım insanların bunu eleştirmesi beni bitiriyor içim kan ağlıyor resmen ve bu duruma alisamiyorum ve sanırım hiç bi zamanda alisamiycam bazen isyan ediyorum sinir krizleri geçiyorum ama bazen de halime şükrediyorum beterin beteri var. Benim de sıkıntım bu arkadaşlar belkide okuyan bazı kişiler şuanda halime gülüyordur zamanını çaldığımi düşünenler varsa Özür dilerim.