Fitness Kaç Yaşında Başlanır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
13 Yaşındayım Evde 2+2 Kg Dumblle Var 12 Yaşından Beri Düzenli Olarak Çalışıyorum Bu Yaz Fitnesse Başlayacağım Sizce Yaşım Uygunmubench_O

Bunları gördükçe forumdan soğuyorum yemin ediyorum, 13 yaşında çocuksun daha git dersine çalışta iyi bir liseye gir. 18li yaşlarına gel öyle düşünürsün bu işleri.

hardcore body building için 13 yaş erken olabilir fakat fitness için uygundur boy uzaması durması durumu belki kafanı karıştırmış olabilir küçük yaşlarda body building yapan bazı profesyonellerin örnek lou ferrigno gibi uzun boylu oldukları görülmüştür ancak yinede çok ağır kilolarla çalışma yapılmamasında fayda vardır ki sen zaten fitness yapacaksın onun rahat ol güzel bir noktayada değinmişsin Avrupa ve Amerikada 3 yaşından aşağıda olan çocuklara bile spor sevgisi aşılıyorlar öğrencilerin görevi tabiki ilk önce ders çalışmaktır ancak boş vakitlerinde spor yapmaları ve sanatla ilgilenmeleri çok önemli böylece kötü alışkanlıklar bulmazlar belkide bir spor yada sanat dalındaki yeteneğini farkedebilirler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı