Fitnessçı sevgiliye hediye....

Açıkçası supplement ya da adidastan vs spor yaparken giyebileceği bir şeyler almak istiyorum. Eldivende alabilirim ama ne almam gerektiğine tam emin olamadım. Fitnessçı beyler sevgiliniz ne alsın isterdiniz? Fitnessla ilgili olsun istiyorum çünkü tanışmamıza sebep olan şey fitness ve ikimizinde gerçekten kafa yorduğu uğraştığı bir şey.

eksik olan bir supplementi olabilir içeriğine bakarak definisyondaysa ona göre ya da hacim almak istiyorsa ona göre alabilirsin veya ölçülerini biliyorsan arkadaşların dediği gibi bir t-shirt alabilirsin terzide ona göre bel kısmını daralttırabilirsin üstüne tam oturması için, training atleti de alabilirsin yakası uygun kolsuz olan görseli iyi bulabilirsen eğer, supplement fiyatları türkiyede biraz yüksek bütcene göre seçim yapman gerekir.

Bence hedefine uygun birşey al. Kilo vermek istiyorsa yağ yakıcı al, fiziği iyiyse t-shirt al, definasyon dönemindeyse Bcaa + Glutamine alabilirsin tabi bütçene göre değişir bunlar hep. Kız arkadaşımdan bekleyeceğim en güzel şey köstek değilde destek olması olurdu :)

Kilo vermek istiyorsa yağ yakıcı alma :D Kilo ver der gibi verilir mi :D sonra tereddüte düşer beni kilolumu buluyor yoksa diye.

sevgili-tisortleri-2li-birlesen-kalpler-t-shirt-1005-46-O.jpg

Sevgiline bu şekilde şirin ve romantik bir tişört alabilirsin. Birleşen kalpler tişört:)))
Nereden satın alabilirim dersen aşağıdaki linke göz at. Sevgi ve selamlar.
http://www.hediyemen.com/sevgili-tisortleri-2li-birlesen-kalpler-t-shirt

Fitnesci sevgili hediye felan istemez aslinda,bir bayan olarak fitnesci sevgilinize,
bu sporu benden daha cok seviyorsun yada bu spora benden daha cok Zaman harciyorsun gibi tripler atmamak fitnesci sevgilinize verdiginiz ennn büyük hediyedir zaten:):)

Back
Yukarı