ege fitness motivasyon videosu+1 tane idris usta motivasyon 1 adette Türk kahvesi artık tek yumrukla duvarı kırabilirsinşuan diyette olduğum için karbonhidrat alımım sınırlı, birde bsn xplode kullandım bir ara gerçekten çok etkiliydi elim ayağım karıncalanıyordu ve kaslar gerçekten kasılıyordu , ama servis sayısı düşük fiyatıda 110 tl civarına çıkmış sanırım, kahvede tüketsen 1 hafta etki alabilirsin 1 hafta sonra vücut adapte oluyor zaten, benim buna ihtiyaç duymamın sebebi bazen işten çıkıp direk spora gidebiliyorum 1 saat dinlenerek filan, o yüzden iyi geliyordu[DOUBLEPOST=1537201675][/DOUBLEPOST]grande 50 calibre 290 tlbugünleride gördük, çok şükür kötü günler geride kaldı, şimdi daha kötü günler bizi bekliyor
![]()
servis sayısı 88 fiyatı 250 270 civarı , ama bir kaç site harici satan yok , bir ara topaklama sorunu olmuş düzeldimi bilmiyorum , kullanan birisini görmedim yorum alma açısından, ama içeriğinde siltülin malat yazıyor eğer varsa muazzamdır şüphesiz,88servisi ile ''FA Napalm''
inceledim onu bugün, içerik olarak baya dolu görünen bir ürün,Spor salonumda servislik satılıyordu Predatoru 1 deniyeyelim dedim baya rahat antrenmanımı yaptımpsikolojik midir bilemedim
Bigjoy Predator düşünebilirsin
Kararsız kaldıysan Yardımcı olalıminceledim onu bugün, içerik olarak baya dolu görünen bir ürün,
BSN XPLODE
BİG JOY PREDATOR
C4
FA NAPALM
GRANDE 50 CALİBRE
aralarında kaldım![]()
servis sayısı 88 fiyatı 250 270 civarı , ama bir kaç site harici satan yok , bir ara topaklama sorunu olmuş düzeldimi bilmiyorum , kullanan birisini görmedim yorum alma açısından, ama içeriğinde siltülin malat yazıyor eğer varsa muazzamdır şüphesiz,