F/P PRE WORKOUT

mrthr35

Üye
son zamanlardaki zamlardan sonra fiyat ve performans açısından sizce en uygun pre workout hangisidir.
site linki atmayın,yasak zaten, sadece marka ve ürün adı verin lütfen.

Başkan antremanda enerji eksikliği hissediyorsan 2 saat önce farklı şeker kaynaklarını bir arada tüket (basit+kompleks). Sindirim mekanizmaları farklı olduğundan birlikte tüketildiğinde daha fazla enerji veriyor.

şuan diyette olduğum için karbonhidrat alımım sınırlı, birde bsn xplode kullandım bir ara gerçekten çok etkiliydi elim ayağım karıncalanıyordu ve kaslar gerçekten kasılıyordu , ama servis sayısı düşük fiyatıda 110 tl civarına çıkmış sanırım, kahvede tüketsen 1 hafta etki alabilirsin 1 hafta sonra vücut adapte oluyor zaten, benim buna ihtiyaç duymamın sebebi bazen işten çıkıp direk spora gidebiliyorum 1 saat dinlenerek filan, o yüzden iyi geliyordu[DOUBLEPOST=1537201675][/DOUBLEPOST]grande 50 calibre 290 tl :D bugünleride gördük, çok şükür kötü günler geride kaldı, şimdi daha kötü günler bizi bekliyor :D

Son düzenleme:
şuan diyette olduğum için karbonhidrat alımım sınırlı, birde bsn xplode kullandım bir ara gerçekten çok etkiliydi elim ayağım karıncalanıyordu ve kaslar gerçekten kasılıyordu , ama servis sayısı düşük fiyatıda 110 tl civarına çıkmış sanırım, kahvede tüketsen 1 hafta etki alabilirsin 1 hafta sonra vücut adapte oluyor zaten, benim buna ihtiyaç duymamın sebebi bazen işten çıkıp direk spora gidebiliyorum 1 saat dinlenerek filan, o yüzden iyi geliyordu[DOUBLEPOST=1537201675][/DOUBLEPOST]grande 50 calibre 290 tl :D bugünleride gördük, çok şükür kötü günler geride kaldı, şimdi daha kötü günler bizi bekliyor :D
ege fitness motivasyon videosu+1 tane idris usta motivasyon 1 adette Türk kahvesi artık tek yumrukla duvarı kırabilirsin

88servisi ile ''FA Napalm''
servis sayısı 88 fiyatı 250 270 civarı , ama bir kaç site harici satan yok , bir ara topaklama sorunu olmuş düzeldimi bilmiyorum , kullanan birisini görmedim yorum alma açısından, ama içeriğinde siltülin malat yazıyor eğer varsa muazzamdır şüphesiz,

Spor salonumda servislik satılıyordu Predatoru 1 deniyeyelim dedim baya rahat antrenmanımı yaptım:) psikolojik midir bilemedim :) Bigjoy Predator düşünebilirsin

Spor salonumda servislik satılıyordu Predatoru 1 deniyeyelim dedim baya rahat antrenmanımı yaptım:) psikolojik midir bilemedim :) Bigjoy Predator düşünebilirsin
inceledim onu bugün, içerik olarak baya dolu görünen bir ürün,

BSN XPLODE

BİG JOY PREDATOR

C4

FA NAPALM

GRANDE 50 CALİBRE
aralarında kaldım :)

inceledim onu bugün, içerik olarak baya dolu görünen bir ürün,

BSN XPLODE

BİG JOY PREDATOR

C4

FA NAPALM

GRANDE 50 CALİBRE
aralarında kaldım :)
Kararsız kaldıysan Yardımcı olalım :) Grande 50 Calibre ve BigjoyPredator arasında düşünebilirsin Diğerleri BCAA -Ajinin -Beta Alanin -Sitrulin Malat-Kreatinin değerleri olmayabiliyor.

Aynen , bir kaç site harici satışı da pek yok gibi , içeriğine o yüzden pek güvenemedim , ne derece doğru diye, predator bi tık daha yakın gibi

servis sayısı 88 fiyatı 250 270 civarı , ama bir kaç site harici satan yok , bir ara topaklama sorunu olmuş düzeldimi bilmiyorum , kullanan birisini görmedim yorum alma açısından, ama içeriğinde siltülin malat yazıyor eğer varsa muazzamdır şüphesiz,

Stok tükenince gereksiz şişirmişler fiyatı.Stoklara tekrar girince düşer,ürün güzel ben beğendim

Big joy predator sipariş ettim 4 hediyeyle 139 TL’ye bugünki indirimlerle, deneyelim 1.5 ay civarı götürür sanırım beni

big joy ürünü bugün geldi, ilk defa bu ürünü kullandım, daha önce bsn kullanmıştım, evde içip 5 dk içinde arabadayken bile her yerim uyuştu yerimde duramadım, spor salonuna koşarak gittim o derece :D hareketlerimden dolayı insanlar dik dik baktılar genelde, yerimde duramadım tam manasıyla.

Aynen içerik olarak iyi , extradan bcaa arjinin vs kullanmaya da gerek kalmaz bence bu ürün yeterli olur, tek whey kullanılabilir beslenmeye göre, keşke 139 ken bende 1 2 kutu daha alsaydım

Back
Yukarı