Fındıkzade-Kocamustafapaşa salon önerisi

Kaliteli, büyük ve alet bakımından yeterli olan salonlar söylermisiniz. Aklımda bir kaç yer var. Yinede bir danışayım dedim. Fiyat olarak önemli değil salon.

Kocamustafapaşa da Proactivium ...
Ben dahil salondan bir kaç arkadaş daha oraya üyeyiz ve memnunuz...

Eğer bilgin yetersizse salon hocaları ve onların programı ile çalışabilirsin...
Ben kendi programım ile çalışıyorum , partnere ihtiyacım olduğunda yardım alıyorum salondakilerden...
Eğer ciddi olarak düşünüyorsan gelip görüş salonla bende yardımcı olurum...

Kocamustafapaşa da Proactivium ...
Ben dahil salondan bir kaç arkadaş daha oraya üyeyiz ve memnunuz...

ben burayı anlamadım ben dahil salondan birkaç kişi daha derken hangi salondan hangi salona üyesiniz sultanmehmed :)

şaka bir yana salon iyidir ferahtır,hocalar ilgilidir,bende senin gib acemyiim gel ben san ayardımcı olurum...

Fındıkzade de bildigim 2 tane salon var onlarda: FitSlim ve Hakanyağlı spor salonu istersen googlede araştır ama FitSlim cok güzel bir salon.

Hakan Yağlı ya giden hiç kimse memnun değil , bilginize..

Bugün veya yarın Proactivium'a bakacağım, birde şevket biçer varmıs orayı nasıl sizce ? Bir akrabam orda oldughu içln oraya gidecektim iki salon araaında kaldım.

şevket biçer bizim sokakta ama ben pro dayım artık sen düşün kasımpaşa...bu arada fitslim'i bende tavsiye etmiyorum ufacık salon orda süperset idman yapmayı düşünemiyorum :) hızlı hareket yapayım derken kesin bir yerlere çarpar insan...o kadar ki dar bir salon ..

Kusura bakma arkadaşım 2 sinede gitmedim sadece fitslim i google den bulmuştum sauna sı felan olduguna göre güzel salondur felan sandım.Bu arada bende merkezefendi de oturuyorum proavtiviuma tranvay veya metrobüs vs. ile gelebilirmiyim ?

merkezefendide tranvaya bin,şehremini durağında in,sırtını kan merkezine ver,karşı sokağa gir ,,,küçük hamam 'ı sor esnaflara sorarsan kime sorsan sana gösterirler,,,

küçük hamam giderken sağ kolunda kalmakta.odabaşı camiyide sorabilirsi,n..

odabaşı cami ile küçük hamam 'ın tam ortasında kalmakta.

Gittim az önce salona güzel büyük salon. Konustuk fakat o danısmadaki abi protein tozuna laf edince garipsedim biraz cunku besin desteği olarak almalıyım. Aileme söylerse iyi olmaz açıkçası :D

Back
Yukarı