Evdeki Programım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 yaşındayım ve etkili çalışmak istiyorum.Flexor hacamızın verdiği evde açlışma programını biraz değiştirerek hazırladım program şu:

PZRTS:GÖĞÜS&ÖN KOL

SALI:OMUZ&ARKA KOL

ÇARŞAMBA: DİNLENME

PERŞEMBE:SIRT&ÖN KOL

CUMA:KARIN&ARKA KOL

CUMARTESİ: DİNLENME

PAZAR:BACAK

NOT:3 KGLİK DUMBELL İLE ÇALIŞIYORUM... HER HAREKET 3 SET.....ORTALAMA 10 TEKRAR ÇIKIYOR.....HER SET ARASI 40 SN. DİNLENME VE HER ÇALIŞMA ÖNCESİ 2 DK. KOŞU

Yorumlarınızı beklerim..TŞKbench_Oweightlifterdumbelllls
 
Aynı konuyu kaç kez açtın yeter.

Seni yönlendirmişler zaten hala niye diretiyosun.
 
Flexor'in programini neden degistiriyorsunuz? Belirli bir sebebi yoksa bilgi/tecrube sahibi bir hocamizin programina kendi bilgi/tecrubleriniz belli bir seviyeye gelen kadar sadik kalmak daha mantikli olsa gerek. 2 dakika kosu nedir anlamadim. Kosacaksaniz en azindan bir 20 dakika kosun kardio maksatli ise. Amac isinmaksa, 2 dakika az, en azindan bir 7-10 dakika hafif tempo kosun, ustune de esneme/isinma hareketlerini yapin antremana sonra baslayin.

Bunlari forumda hep konustuk, arama yapmayi denediniz mi, sabit basliklari okudunuz mu ve en onemlisi forum kuralarrini gozden geciridiniz mi? Basliklarinizi cop kutusuna kafamiza gore tasimiyoruz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı