Arkadas lar 1 Ay Boyunca Yaptıgım Body Calısma Cizelgem Su Sekilde Ben Normalde 11.5 yıldır yapıyom 14 yasındaki fotolarım orda yani ilk basladıgım zaman simdi profosyonel gibiyim 8 sınıfa gidiyorum Müdür yanımda oglum gibi kalıyor
Herkeze önerirrim
1 Hafta Günde 75 İla 100 Gram Arasında Protein ve 3000 Klc Karbon Hidrat Yagı Hesaplamadım
1 Hafta Günde 10*25 Sınav 15*15 Barfix 25*5 Mekik
Neden Dambıl V.b Yok Demeyim Arastırdım Boy Uzamasını Önlüuormus
1 hatadan Sonra Kollarım Sertlesti Kaz Bölgeleri Önceden Saga Dogru Yatmıs Gibi ydi Kasım 1 haftadan Sonra Düsgün bir sekil aldı Gögüs Kaslarım Serlesti ve meme kısmım asagıya dogru indi ve pazumun arkası sisti karnımda baklavar cıktı
2 hafta günde 85 ila 110 gram arasında protein ve 3000 Klc Karbon Hidrat
2 Hafta Günde 15*25 Sınav 25*10 Barfix 25*7 Mekik Karnımdaki baklavalar serlesti irilestim baslamdan önce bir 50 kg lik cimonto cuvalını zor kaldırıyordın
simdi cok basit gögüslerim iyice gelişti pazularım sisiti
3 hafta günde 90 ila 110 gram arasında protein ve 3500 klc karbon hidrat
3 Hafta günde 25*25 Sınav 30*10 Barfix 35*5Mekik Herseyim iyice Gerlişti
ve ayı bü sekilde bitirdimcektigim fotolar önce ve 1 hafta sonrası bench_O
Ben 15 yasındayım suanki fotolarımı bidaki konuda acıyım ögrenciler buna bakın cünkü ben denedim dambılla eklemlerin acoyor oda boyu kısıyormus günde 2 saattinizi ayırın yeter 1 de voleybıol v.b gibi boyunuzu artıracak seylere girin benim boyum 1.79 73 kiloyum vede body insana bir sexy katıyor havanız cogalır hiçbir protein almadım dogal olarak günde 4yomurta 3 kibrit kutusu büyüklügünde peynir bir cay bardagının 3 de 1 kadar peynir suyu için bir bardak süt 3 günde bir tavuk tüm ama yarısı bir gün yarısı bir gün haftada 2 gün sazan balıgı ve günde 2 ekmek haftada bir fasulye soya ama yatmadan önce bolsebze ve meyve yiyom karbon hidratlar için baklagil tüketiyom ögle yemeginde ve biraz da tatl yatmadan önce yetgim sebze ve meyvelerden sonra yer fıstıgı bir kase yaklasık 150 g yatmadan önce bidaha süt bide her hatda 3 tüm etli ekmek ve hergün ögle leyin 1 adet tavuk dürüm ve aran
arasıra daha degişi seyler yapıyom 2 ayda bir karides gibi ama geneli bu
calısmada set ler arası 30 saniye mola hareket degişikliginde 10 dakika mola
calısmalar günde en az 1 saattimi en fazla 2 saatimi alıyor
ve bence en önemlilerinden günde 6 lt su içiyom
beslenmemde tamamen organik besleniyorum ve kendimi suan harika hissediyorumhyper_hyper_hyper_hyper_bench_O

1 Hafta Günde 75 İla 100 Gram Arasında Protein ve 3000 Klc Karbon Hidrat Yagı Hesaplamadım
1 Hafta Günde 10*25 Sınav 15*15 Barfix 25*5 Mekik
Neden Dambıl V.b Yok Demeyim Arastırdım Boy Uzamasını Önlüuormus
1 hatadan Sonra Kollarım Sertlesti Kaz Bölgeleri Önceden Saga Dogru Yatmıs Gibi ydi Kasım 1 haftadan Sonra Düsgün bir sekil aldı Gögüs Kaslarım Serlesti ve meme kısmım asagıya dogru indi ve pazumun arkası sisti karnımda baklavar cıktı
2 hafta günde 85 ila 110 gram arasında protein ve 3000 Klc Karbon Hidrat
2 Hafta Günde 15*25 Sınav 25*10 Barfix 25*7 Mekik Karnımdaki baklavalar serlesti irilestim baslamdan önce bir 50 kg lik cimonto cuvalını zor kaldırıyordın
simdi cok basit gögüslerim iyice gelişti pazularım sisiti
3 hafta günde 90 ila 110 gram arasında protein ve 3500 klc karbon hidrat
3 Hafta günde 25*25 Sınav 30*10 Barfix 35*5Mekik Herseyim iyice Gerlişti
ve ayı bü sekilde bitirdimcektigim fotolar önce ve 1 hafta sonrası bench_O
Ben 15 yasındayım suanki fotolarımı bidaki konuda acıyım ögrenciler buna bakın cünkü ben denedim dambılla eklemlerin acoyor oda boyu kısıyormus günde 2 saattinizi ayırın yeter 1 de voleybıol v.b gibi boyunuzu artıracak seylere girin benim boyum 1.79 73 kiloyum vede body insana bir sexy katıyor havanız cogalır hiçbir protein almadım dogal olarak günde 4yomurta 3 kibrit kutusu büyüklügünde peynir bir cay bardagının 3 de 1 kadar peynir suyu için bir bardak süt 3 günde bir tavuk tüm ama yarısı bir gün yarısı bir gün haftada 2 gün sazan balıgı ve günde 2 ekmek haftada bir fasulye soya ama yatmadan önce bolsebze ve meyve yiyom karbon hidratlar için baklagil tüketiyom ögle yemeginde ve biraz da tatl yatmadan önce yetgim sebze ve meyvelerden sonra yer fıstıgı bir kase yaklasık 150 g yatmadan önce bidaha süt bide her hatda 3 tüm etli ekmek ve hergün ögle leyin 1 adet tavuk dürüm ve aran
arasıra daha degişi seyler yapıyom 2 ayda bir karides gibi ama geneli bu
calısmada set ler arası 30 saniye mola hareket degişikliginde 10 dakika mola
calısmalar günde en az 1 saattimi en fazla 2 saatimi alıyor
ve bence en önemlilerinden günde 6 lt su içiyom
beslenmemde tamamen organik besleniyorum ve kendimi suan harika hissediyorumhyper_hyper_hyper_hyper_bench_O
Eklentiler
Son düzenleme: