Evde Kolay Masrafsız Body

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadas lar 1 Ay Boyunca Yaptıgım Body Calısma Cizelgem Su Sekilde Ben Normalde 11.5 yıldır yapıyom 14 yasındaki fotolarım orda yani ilk basladıgım zaman simdi profosyonel gibiyim 8 sınıfa gidiyorum Müdür yanımda oglum gibi kalıyor:) Herkeze önerirrim
1 Hafta Günde 75 İla 100 Gram Arasında Protein ve 3000 Klc Karbon Hidrat Yagı Hesaplamadım
1 Hafta Günde 10*25 Sınav 15*15 Barfix 25*5 Mekik
Neden Dambıl V.b Yok Demeyim Arastırdım Boy Uzamasını Önlüuormus
1 hatadan Sonra Kollarım Sertlesti Kaz Bölgeleri Önceden Saga Dogru Yatmıs Gibi ydi Kasım 1 haftadan Sonra Düsgün bir sekil aldı Gögüs Kaslarım Serlesti ve meme kısmım asagıya dogru indi ve pazumun arkası sisti karnımda baklavar cıktı

2 hafta günde 85 ila 110 gram arasında protein ve 3000 Klc Karbon Hidrat
2 Hafta Günde 15*25 Sınav 25*10 Barfix 25*7 Mekik Karnımdaki baklavalar serlesti irilestim baslamdan önce bir 50 kg lik cimonto cuvalını zor kaldırıyordın
simdi cok basit gögüslerim iyice gelişti pazularım sisiti

3 hafta günde 90 ila 110 gram arasında protein ve 3500 klc karbon hidrat
3 Hafta günde 25*25 Sınav 30*10 Barfix 35*5Mekik Herseyim iyice Gerlişti
ve ayı bü sekilde bitirdimcektigim fotolar önce ve 1 hafta sonrası bench_O

Ben 15 yasındayım suanki fotolarımı bidaki konuda acıyım ögrenciler buna bakın cünkü ben denedim dambılla eklemlerin acoyor oda boyu kısıyormus günde 2 saattinizi ayırın yeter 1 de voleybıol v.b gibi boyunuzu artıracak seylere girin benim boyum 1.79 73 kiloyum vede body insana bir sexy katıyor havanız cogalır hiçbir protein almadım dogal olarak günde 4yomurta 3 kibrit kutusu büyüklügünde peynir bir cay bardagının 3 de 1 kadar peynir suyu için bir bardak süt 3 günde bir tavuk tüm ama yarısı bir gün yarısı bir gün haftada 2 gün sazan balıgı ve günde 2 ekmek haftada bir fasulye soya ama yatmadan önce bolsebze ve meyve yiyom karbon hidratlar için baklagil tüketiyom ögle yemeginde ve biraz da tatl yatmadan önce yetgim sebze ve meyvelerden sonra yer fıstıgı bir kase yaklasık 150 g yatmadan önce bidaha süt bide her hatda 3 tüm etli ekmek ve hergün ögle leyin 1 adet tavuk dürüm ve aran
arasıra daha degişi seyler yapıyom 2 ayda bir karides gibi ama geneli bu
calısmada set ler arası 30 saniye mola hareket degişikliginde 10 dakika mola
calısmalar günde en az 1 saattimi en fazla 2 saatimi alıyor

ve bence en önemlilerinden günde 6 lt su içiyom
beslenmemde tamamen organik besleniyorum ve kendimi suan harika hissediyorumhyper_hyper_hyper_hyper_bench_O

Eklentiler

• hfh.JPG
    hfh.JPG
    6,6 KB · Görüntüleme: 389
  • sadf.JPG
    sadf.JPG
    7,8 KB · Görüntüleme: 375
  • sdf.JPG
    sdf.JPG
    11,1 KB · Görüntüleme: 396
  • zxcxc.JPG
    zxcxc.JPG
    12,5 KB · Görüntüleme: 368
  • sgd.JPG
    sgd.JPG
    15,4 KB · Görüntüleme: 366
  • jkhl.JPG
    jkhl.JPG
    5,9 KB · Görüntüleme: 371
Son düzenleme:
İyi olmus delmi

sizde önerrrim gencler
sunu unuttum bol bol ayak kasları için kosun yada yüksek bir yere oturum bir psetin iiçine kum doldurum ve aygınızı belinizde n güc almadan ve oynatmadan kaldırın ve indirni

gülmeyeceğim ..gülmeyeceğim gülmeyeceğim :D :D :D :D :D :D

Sen benim 12 yaşımdaki kardeşimin yanında 5 aylık bebek gibi kalırsın emin ol :D

hahahahaha sandalyeden düşecem yeter :D hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_

30 barfiksi gerçekten çekiyorsun 10 kere bunu yeniliyorsun 300 barfiks yapar sanırım, zorlasan tek seferde 500 barfiks yapabilirsin
? bunun videosu görmemiz gerek. çekte bir zahmet ekle, yeni başlayanlara örnek olsun:DD:

fotolarına yorum yapayım
1 resimde t-shirtinin markasının adidas olduğunu gördüm neden nike değil
2 resim de gömleğinin rengini beyenmedim
3 resim de kıllarını kesmiş olman güzel olmuş ama kazağın yine güzel değil
4 ve 5 resimlerde bu kadar çalışmanın hiç yüzüne yansımadığını gördüm. yüz kasıda çalışmalısın

onun dışında kilon boyun 8. sınıf için çok iyiymiş.

Son düzenleme:
Sen önce Türkçe'ni ve kafa yapını gelistir sonra vücudunu gelistirirsin.. ;)
Hevesini de kırmak istemiyorum o yüzden baska bir sey yazmayacagım.. a32kafa_duh

Neyse sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.. :badgrin:hyper_

bnce başlığı açan kişide dalga geçmeye çalışmış ama olmamş

Dalga gecmeye calıstıgına inanmak istiyorum, inanmalıyız.. a32kafa_duh

Saf ve temiz duygularla açılan bir başlık. Kendi çapında birşeyler yapmaya çalışmışsın; ama bu iş evde olabilecek kadar kolay değil. Sadece salon bile tek başına yetersiz. Bu sporu diğerleriyle karıştırmamalısın...

Bu nasıl bir yazım şekli ve türkçe kullanımı..lütfen bu konudaki kural maddelerini okuyun ve okumadan başlık açmayın!!
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showthread.php?t=1581

Ayrıca yanlış biliyor ve uyguluyor olabilirsiniz ama bunu insanlara önermeyin bari..lütfen forumu bol bol okuyun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı