• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Evde kendi tekniğim hiçbir aletsiz 30 günlük sonuç !!!

çok erkencisin yaw.hayata hep böylemisin?böyle isen kötü kolay gaz alma .neden bunu diyorum çünkü belliki siteyi hiçmi hiç okumadan direk resimlere girip koymuşsun, aynada kendini nasıl gördüğünü bilmiyorum ama kendini iyi hisetmek bence iyidir bu spor sabır istiyor bu yüzden motivasyonuun iyi olması güzel fakat gerçekçilktende uzaklaşma .bu sitede baya bilgili kişiler var bayada bir döküman bol bol ukayarak çok şey kazanablirsin bence.ama ondan önemlisi hayatının ilerisi içinde şu gaza gelme işini bi yola sokman iyi olur

Son düzenleme:
Sevgili kardeşim,

Sana zaten işi bilen arkadaşlar birhayli cevap vermişler salona gidip bu işi ciddi bir şekilde yapman konusunda onlar ile hem fikirim. Ayrıca seni bir konuda daha aydınlatmak isterim. 1 ayda aldığını söylediğin o kilo sadece vücudundaki kaslarda meydana gelen yıkım sonucu süperkonpanizasyon sürecinde kasların su tutumundan ibarettir. Vücut geliştirmenin doğal yapısı önce yıprat,tahrip et sonra dinlenirken gelişsin şeklindedir ve bu ilk başlayanlarda özellikle söz konusu kişi bir mesomorph ise daha belirgin olur ve kişide çok rahatlıkla 4-6 kg ağırlık artışı gerçekleşebilir.

Sevgili kardeşim,

Sana zaten işi bilen arkadaşlar birhayli cevap vermişler salona gidip bu işi ciddi bir şekilde yapman konusunda onlar ile hem fikirim. Ayrıca seni bir konuda daha aydınlatmak isterim. 1 ayda aldığını söylediğin o kilo sadece vücudundaki kaslarda meydana gelen yıkım sonucu süperkonpanizasyon sürecinde kasların su tutumundan ibarettir. Vücut geliştirmenin doğal yapısı önce yıprat,tahrip et sonra dinlenirken gelişsin şeklindedir ve bu ilk başlayanlarda özellikle söz konusu kişi bir mesomorph ise daha belirgin olur ve kişide çok rahatlıkla 4-6 kg ağırlık artışı gerçekleşebilir.
Üyelere kullanıcı isimleriyle hitap ediniz..
Forum kurallarınız okuyunuz..

Öncelikle özgün deneyimin ve bir parça ev tecrubenden dolayı seni tebrik ederim. Üretken ve pratik düşünen birisin. Yalnız body'de üretmek biraz bilinçlendikten sonra yapıldığında daha sağlıklı olur. Şuan yaptığın hareketin tam olarak nereye vurduğunu bile hissetmekte zorlanırsın. En azından ben ilk ay hiçbirşey hissedemiyordum. Barfiks ve şınav çektiğin kanat ve omuzlardan bir parça belli oluyor.
Başlık açış şeklinden de 1 ayda yaptığının başarı olduğunu düşünüyor ve övgü bekliyorsun. Gerçekten övgüyü hakediyorsun. Yalnız bu sporun kapsamı hiçbirimizin aklı alamacağı kadar ucsuz bucaksız. Bilginin ve gelişmenin sonu yok.
Bilinç body yapmak için sağlam bilgi ve kültüre ihtiyaç var. Elbet öylesindir; ama kendini geliştirdiğinde potansiyeli fark ettiğinde, bu resimleri nasıl koyupda övgü bekleyebildim diyeceksin.

Öncelikle özgün deneyimin ve bir parça ev tecrubenden dolayı seni tebrik ederim. Üretken ve pratik düşünen birisin. Yalnız body'de üretmek biraz bilinçlendikten sonra yapıldığında daha sağlıklı olur. Şuan yaptığın hareketin tam olarak nereye vurduğunu bile hissetmekte zorlanırsın. En azından ben ilk ay hiçbirşey hissedemiyordum. Barfiks ve şınav çektiğin kanat ve omuzlardan bir parça belli oluyor.
Başlık açış şeklinden de 1 ayda yaptığının başarı olduğunu düşünüyor ve övgü bekliyorsun. Gerçekten övgüyü hakediyorsun. Yalnız bu sporun kapsamı hiçbirimizin aklı alamacağı kadar ucsuz bucaksız. Bilginin ve gelişmenin sonu yok.
Bilinç body yapmak için sağlam bilgi ve kültüre ihtiyaç var. Elbet öylesindir; ama kendini geliştirdiğinde potansiyeli fark ettiğinde, bu resimleri nasıl koyupda övgü bekleyebildim diyeceksin.

Öncelikle yorumlar için çok teşekkürler herkese...Evet sayın salvadore seninde dediğin gibi nasıl bekleyebildim diyorum şu an.Bodu salonuna başladım Hocamın doğrultusunda ilerliyorum artık...

Arkadaşlar evde kendi uyguladığım yöntem ile 30 günde aşağıdaki resmlerdeki gibi sonuç aldım, oncelikle belirteymki daha öncehiç body salonuna gitmedim veya herhangi bi alet kullanmadım, calışmalara başlamadan once 55 kiloydum şimdi 30 günde 62 oldum hayatmda ilk defa bu kiloya ulaştım...(kol kalınlığım neredeyse bilek kalınlığı kadar inceydi...)

Tekniğim:

Sabah 3 set 7 şer kez barfiks

Öğlen 3 set 16 şar kez şınav

Akşam yatmadan once 3 set 15 er kez yumruk ile şınav..

setler arasında 15 dakika dinlenme molası veriyorum

KİLO:62
BOY:1,72

Sorum: Arkadşlarım vücut yapımın body ye cok uygun oldugunu söyler acaba düzenli body salona gitsem sonuç nasıl olur acaba...

3421.jpg

3425.jpg

3428.jpg
eee 1 ay önceki resmini koymamışsın ki anlayalım ne kadar faydalı olmuş

çok emek harçamışsın belii daha iyi olur çok daha böyle devam ett diycem kızma ya eyer evde istediğin ölçülere ulaşırsan resimleini koyda biz de salon yerine ev de çalışalım baksana sen çok fay dasını görmüşsün gerçii eski halinii göremedik ayrı ama

ya yalan söylüyorsunuz, ya da ölçtüğünüz metre veya tartı bozuk..
ya 1,72 değilsiniz ya da 62 kilo çünkü daha fazla gösteriyorsunuz..
ilk halini görebilseydim yorum yapardım fakat başlarkenki resmi koymamışsınız

thums:
donanım haber forumunu giren bilir bu tip başlık açmalar orda inanılmaz boyuttadır,
ya arkadaslar açmayın şöyle başlıklar....body ye gitsem ne olur acaba....muhteşem ötesi olursun, ortalıgı yıkar gecersin, senden iyisi olmaz hatta....nedir ya bu? soru mu?..setler arası 15 dk dinlenme?...sen hiç, birazcıkta olsa forumu okumayı denedin mi acaba?....o arkadaşlarına söyle, seni fazla gaza getirmesinler, boşa kürek çekmesinler....
sana söyleyecegim, gec pc başına otur--->antrenman kısmına tıkla--->ve cok güzel bilgiler + dogru bildigin bir sürü yanlışlarını görmek sana kısmet olacak....

Back
Yukarı