Evde Hazirladigim Antreman Günlügu(Yardim Lazim)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßoika
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ßoika

Yeni Üye
Öncelikle merhaba,
ben bu sporu 2 aydir evde kendi imkanlarimla yapmaya calisiyorum. Baslama nedenim kilo almak ve sekilli vucutlarin daha hos gelmesi. ve 2 aydada kendime gore iyi gelisim gosterdim 55 kilodan 60 kiloya ciktim.
18 yasindayim
Boy 1.77
Kol baslamadan once 29 simdi 33cm
Gogus baslamadan once 89 simdi 92cm
omuzlar baslamadan once 108 simdi 112cm
Bel 72cm
(soguk olculer)
simdi size programimdan bahsetmek istiyorum
ben 1 gun dinlenme 1 gun idman yapiyorum ve antreman gunumde ayak haric her yeri calistiriyorum.
Program şu;

GÖGÜS
Dumbel bench 2x20
Dumbel Flyes. 2x20
Dumbel benc(close) 2x20
Butterfly 2x20 (kapiya astigim yayim ve bukbukumle yapiyorum)
Şinav 4x25 (degsik sekillerde yapiyorum her seti)

BICEPS-TRICEPS-OMUZ
Dumbel preacher 2x20
Dumbel curls. 2x20
Push Down. 2x20 (kapiya astigim yayimla)
Dips. 2x20
Dumbell french. 2x20
Dumbell kicbacks 2x20

KARIN
3x35 mekik
Programim bu setlerde siralamada yanlisim varsa eger duzelltin lutfen
Daha dogrusu nerde eksik yanlis varsa duzeltin.
simdiden emek verip yazacaginiz cevaplar icin tesekkurler..
Vucudum hakkinda bi fikir edinebilmeniz icin resim ekledim birkactane

Eklentiler

• 090313181653.jpg
    090313181653.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 340
  • 090413145328.jpg
    090413145328.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 365
  • 090613000141.jpg
    090613000141.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 336
  • 090613000248.jpg
    090613000248.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 346
  • 083113190606.jpg
    083113190606.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 329
Kilo alman gerektiğinin farkındasın zaten.Onu geçiyorum.
Bacak çalışmadan bu iş olmaz.
Mide hareketlerine yenilerini eklemen gerekir.Tek hareketle olmaz.Forumda detaylı gösterimi var.Araştırabilirsin.
Sırt için antrenman göremedim.Barfix ve diamond push ups bir nebze ev için yeterli olur sırt çalışmanda.
Bir günde 2 kas grubundan fazla grubu çalıştırma.

Kilo alman gerektiğinin farkındasın zaten.Onu geçiyorum.
Bacak çalışmadan bu iş olmaz.
Mide hareketlerine yenilerini eklemen gerekir.Tek hareketle olmaz.Forumda detaylı gösterimi var.Araştırabilirsin.
Sırt için antrenman göremedim.Barfix ve diamond push ups bir nebze ev için yeterli olur sırt çalışmanda.
Bir günde 2 kas grubundan fazla grubu çalıştırma.

Benim istedigim fit bir vucut oyle kaba birsey yapmayi dusunmuyorum kivanc veya brad pittin biraz fazlasini yapsam yeterli. bacak calismak benim isime yaramazda. neden bacak calismadan olmaz dedigini anlamadim.

Benim istedigim fit bir vucut oyle kaba birsey yapmayi dusunmuyorum kivanc veya brad pittin biraz fazlasini yapsam yeterli. bacak calismak benim isime yaramazda. neden bacak calismadan olmaz dedigini anlamadim.

Her başlayan brad pitt vücudu olsam diye başlar.Bu çok saçma bir genelleme.Öncelikle bunu bilmelisiniz.Bacak çalışmadan vücudu yeteri kadar uyaramazsın.Bu da gelişmeyi sınırlar.Profesyonellere baktığında hepsinin bacakları hayli gelişmiştir.Ayrıca şu düşünce de yanlış.Göğüs çalışayım da sadece göğsüm gelişsin.Yanlış.Eğer ki bu görüş doğru olsaydı futbolcuların sadece bacakları basketbolcuların sadece kolları gelişirdi.Yani uzun lafın kısası ; Bacak çalışmak sadece bacaklarını geliştirmez.Bütün vücudunu geliştirir.Bu nedenle bacak çalışmadan olmaz bu iş.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı