Evde dambıllarla çalışmak istiyorum ve birkaç soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

s@d@k@t.

Üye
Arkadaşlar ilk olarak yaşım 16 1.70 boyundayım ve 58 kiloyum. Bende yeni başlayalanlardan biri olarak sabırsızım. 8. sınıfa giderken hergün 20 şer şınav çekerdim. keşke onu sabah akşam yapıp bırakmasaydım. kilomunda az olması nedeniyle tek seferde 35-40 şınav çekebiliyorum. bunun azbuçuk kaslara faydası olduğunu düşünüyorum. sağlak olduğum için sağ kolum sol koluma göre daha kuvvetli. dambıl daldırırkende belli ediyor zaten. iki kolumuda aynı ağırlıkta aynı tekrar sayılarıyla çalştırsam sağ kol daha çok ilerliyecek. 1-1.5 ay sol kol üzerinde dursam sağa yaklaşır kanısındayım. yoksa bu çok büyük bi hatamı olur ?

forumda dolaşırken flexor hocamızın hazırladığı program dikkatimi çekti ilk olarak :) umarım yanlış anlamamışımdır. şöyle snrm 1. gün göğüs 2. gün kol 3. gün sırt 4. gün bacak eklenebilir böyle bir program var. şimdi mantıken göğüsü tekrar çalışacağım zaman aradan 3 gün geçecek. yani 4 günde 1 göğüs çalışmış olacam. bu o kas için az değilmi yani yeterlimidir ?

boyumun kısa olması sorun çıkartırmı ?

ölçülerim şöyle

bel : 67
biceps : 30
göğüs : 86
omuz :101

bana uygun çalışma programı önerirseniz sevinirim yeni başlayan biri olarak haliyle hepsi saçma sapan rakamlar :D omzumun ve belimin çok küçük olduğunu düşünüom. Yardım bekliom :)

Son düzenleme:
İlk yorumu yapan sn oldun teşekkür ederim :) dün göğüs çalıştım şuanda acıolar :D 7.5 kg ile çalışıom bi zararı olmaz inş. forumda dolaşırken omuz kasları için açılmış birçok konu gördüm. omuzlar için çok tekrar düşük kg daha iyimiş. onlarıda 5 kg ile bugün çalışmaya başlayacam.

düzenli çalışılmış 4 ayın sonunda vücutta değişmeler olurmu ? olursa nekadar olur :)

teşekkürü butona basarakta yapmıştım :) uzman tvden izlemediğim video kalmamıştır snrm harketlerin çoğunu oradan öğrendim :)

yanlız ben hiç ilaç fln kullanmayacağım supplement sanırım o tam bi bilgim yok yanlış yazmış olmayım . ara öğün olarak meyve yemeyi , gece yatarkende 1 bardak süt içmeyi düşünüom. onların etkisi olurmu ?? şundan soruyorum süt içmeyi bazı insanlar gibi sevmem eğer bi yararı olacaksa mecbur içecez

hareketin adını bilmiom yazarakta açıklayamayacağım için google dan bi barfix çeken kişiyi yan yatırdım. istediğim hareket ortaya çıktı :) arkadaşlar aşağıdaki resimdeki gibi durabilmek için hangi kaslarımız kuvvetli olmalı veya benim gibi yeni başlayan biri o hareketi yapabilmesi için kaç ay çalışmalı ?

kareketin adı yok sanırım :D

böyle durabilenler var bende özeniyorum onlara :)

video şurda ve beni çok etkiledi gerçekten süper bişe

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=W8wbpX7xZe0[/YOUTUBE]

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.sorularınız için ilgili başlığı inceleyip gerekirse orda sorunuz..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t8567.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı