evde çalışmak için döküm plaka

Merhaba arkadaşlar elimde ;
4 tane 5 kiloluk döküm plaka
2 tane 5 kilo voit marka gümüş renkde plaka
4 tane 2.5 kg lik döküm plaka
4 tane 1.5 kg lik döküm plaka
1 adet z bar
2 adet olimpik dumbell barı bulunuyor
evde çalışıyordum son idmanımda evde çalışmanın azizligine ugradım sol kol kasım yırtıldı ailem artık izin vermiyor bende satıp salona geçiyim dedim istediğim fiyat 110 tl dir

İstanbul küçükçekmece
Parça parça satmayı duşunmuyorum aynı anda satıp salona yazılacagım bende işte

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:21 ----------

İstanbul küçükçekmece
Parça parça satmayı duşunmuyorum aynı anda satıp salona yazılacagım bende işte

fiyat gerçekten çok çok uygun , istanbullu arkadaşlar kaçırmayın......

@Realicty

olimpik dumbell barı yazmışşın ama sendekiler büyük ihtimal standart olan dumbell barlarından , olimpik barların agırlık tutan kısmı 5 cm , standart barların agırlık tutan kısmı ise 2,5 cm dir.....

olimpik dumbell barı

wtbc0018-bodymax_olympic_dumbbell_bar.jpg

standart dumbell barı

482a831cb9d5b.jpg

sendekiler ikinci resimde olanlardır büyük ihtimal , eger öyleyse ilanı düzeltirsen senin açından iyi olur yanlış anlaşılmaları önlemiş olursun

s.a ben çekmeköyde oturuyorum bu seti almak isterim ban özelden iletişim bilgerini göndersene

ramazana anca dönüyorum istanbula yaz okulu agustosun ortasında bitiyo eger hala elinde kalırsa gorusuruz kesin alırım

Son düzenleme:
özelime yada buraya numaranı bırakırmısın...sana yakınım urune talibim

Merhaba arkadaşlar elimde ;
4 tane 5 kiloluk döküm plaka
2 tane 5 kilo voit marka gümüş renkde plaka
4 tane 2.5 kg lik döküm plaka
4 tane 1.5 kg lik döküm plaka
1 adet z bar
2 adet olimpik dumbell barı bulunuyor
evde çalışıyordum son idmanımda evde çalışmanın azizligine ugradım sol kol kasım yırtıldı ailem artık izin vermiyor bende satıp salona geçiyim dedim istediğim fiyat 110 tl dir

Kardeşim eğer ürünü satmadıysan tık para ürünü alabilirm anında bana özelden mesaj at ya da 533 636 48 58 den ulaşabilrsin.yada sen numaranı bırak ben arayım lütfen çok ihtiyacım var.bench_O

Back
Yukarı