The Manager
Üye
İlk olarak sitenizi 1 senedir düzenli olarak takip ediyorum.Çok yararlı bir site.Bunu söylemek zorundayım.
Yöneticilerden özür diliyorum buna benzer konu açıldıys****i açılmıştır.Yine de lütfen duyarlı olup cevap yazarsanız sevinirim..
Gerekli bilgiler ;
KİLO : 67.5 kg
BOY : 181 cm
BEL : 83 cm
KOL : 28 cm
YAĞ ORANI : %17
Fotoğraflarım ;
----------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
Maddi sorunlarım olduğu için evde çalışıyorum.
Elimde bulunan ekipmanlar :
- 2 adet ayarlanabilir dumble
- Barbell
- Wrist Roller
İstediğim vücut ;
1-Hocalarımdan rica ediyorum bana bi çalışma programı yazmalarını..
2-Elimdeki aletlerle istediğim vücuda kaç ayda kavuşurum ? (optimum olarak)
3-Günde 3 öğün yemeği hiç aksatmıyorum.Araöğünlerde meyve,meyve suyu,çerez,gofret tarzı ürünler tüketiyorum.Sizce nasıl bir yemek programım olmalı ?
İlgili olup cevap yazacak olanlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım..
---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 22:24 ----------
Yöneticilerden rica ediyorum,konu başlığının "Evde çalışıyorum,programa ihtiyacım var(Fotoğraf içerde)" şeklinde değişmesini.
Yöneticilerden özür diliyorum buna benzer konu açıldıys****i açılmıştır.Yine de lütfen duyarlı olup cevap yazarsanız sevinirim..
Gerekli bilgiler ;
KİLO : 67.5 kg
BOY : 181 cm
BEL : 83 cm
KOL : 28 cm
YAĞ ORANI : %17
Fotoğraflarım ;

----------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------
Maddi sorunlarım olduğu için evde çalışıyorum.
Elimde bulunan ekipmanlar :
- 2 adet ayarlanabilir dumble
- Barbell
- Wrist Roller
İstediğim vücut ;

1-Hocalarımdan rica ediyorum bana bi çalışma programı yazmalarını..
2-Elimdeki aletlerle istediğim vücuda kaç ayda kavuşurum ? (optimum olarak)
3-Günde 3 öğün yemeği hiç aksatmıyorum.Araöğünlerde meyve,meyve suyu,çerez,gofret tarzı ürünler tüketiyorum.Sizce nasıl bir yemek programım olmalı ?
İlgili olup cevap yazacak olanlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım..
---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 22:24 ----------
Yöneticilerden rica ediyorum,konu başlığının "Evde çalışıyorum,programa ihtiyacım var(Fotoğraf içerde)" şeklinde değişmesini.
Son düzenleme: