Ev Yapımı Shakeler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar buraya sizlerin kendi evinizde blendır ile yaptığınız shakeleri, içecekleri yazabilirmisiniz ?

Ben geçen bi karışım yaptım ama güzel olmadı.

Hem tadı güzel hemde spor öncesi veya sonrası güzel bir içecek tavsiye edebilirmisiniz ?

Ben öğlenleri saat 3'te yarım paket çay keyfi yiyordum. Bugün değişiklik yapayım dedim ve Eti Burçak Yulaflı Bisküvi aldım. 100 gr'ında 68,4 gr. karbo - 7,3 gr. protein - 20,5 gr. yağ - 21 gr. şeker ve 5,2 gr. lif var. Acaba bu paketin yarısını + süt + muz mixerlesek iyi bir içecek olurmu ?

Bisküvinin tadıda güzel. Yulaf ezmesinin o kötü tadını çekeceğimize bunu yapsak daha iyi olmazmı?
Sadece şeker ve yağ biraz fazla.

aslında tam şimdi düşünüyordum bütün shakeler bir başlık altında toplanmalı diye ben de suarez'in yaptığı shake tarifini koyayım buraya herkes bildiğini koysun faydalı olur.

Malzemeler=İri bir muz,3 çay kaşığı nescafe,1 su bardagı süt(200ml),100gr lor

yapılışı=bütün malzemeleri mixerin içine koyuyoruz ve karışdırıyoruz 1 bardak bulup içine koyuyoruz sonra 15dk buz dolabında bekletıyoruz vaktınız yoksa buz koyun yoksa direk için
protein(lor ve süt)
amino asit(lor ve süt)
şeker(muz)
karbonhıdrat(muz)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : shake

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı