Ev Yapımı Muzlu PROTEIN SHAKE - protein tozsuz - FitYemek

germel

Üye
Merhaba arkadaşlar, sizlerle yeni bir tarifimi paylaşmak istiyorum. Vaktim olmadığında ve protein açığım kaldığında sık sık yapar içerim bu shake'i. Protein tozu gerekmiyor yapmak için ve 30.5 gram protein içeriyor.

Buyrun tarif:

Tarifi paylaştığım FitYemek Youtube kanalı da benim kanalım arkadaşlar.Yorumlarınıza, tavsiyelerinize açığım.;)
Diğer tariflerime de buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.Afiyet olsun :)

Hemen açıklayayım:
5 yumurta akı : 3.3gr protein x 5 = 16.7 gram protein
350 ml yarım yağlı süt : 11.9 gram protein
1 muz : 1.9 gram protein
Toplarsak : 16.7 + 11.9 + 1.9 = 30.5 gram protein
Tamam kardeş sözüm geri:) ben sütün o kadar fazla olacağını düşünmemiştim.

NOT:tekrar izledimde sütün miktarını belirtmişsin.Tekrar kusura bakma ;)

nasil sindirilmez? ? abi ben günde en az bir litre süt iciyorum ne guzel otuz gr protein sadece ondan aliyorum diye. hakkaten sindirilmiyormu? nerden edindin bu bilgiye?
Herkeste değil, sadece laktoz intoleransı olanlarda sorun oluyor.[DOUBLEPOST=1432286313][/DOUBLEPOST]
nasil sindirilmez? ? abi ben günde en az bir litre süt iciyorum ne guzel otuz gr protein sadece ondan aliyorum diye. hakkaten sindirilmiyormu? nerden edindin bu bilgiye?
Midede şişkinlik ve sindirim problemi yaratmıyor ve seni rahatsız etmiyorsa sorun yok, tüketime devam et.

güzel paylaşım :D
Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1432300085][/DOUBLEPOST]
İnsanlarda, çocukluktan sonra sütteki protein (sadece içtiğimizde olan) sindirilemez, bence saymamalısın
Bahsettiğiniz sütün içindeki protein değil, süt şekeri olan laktozdur. Bu durum da herkeste bulunmaz. Laktoz intoleransı olan kişiler laktoz sindiriminde sıkıntı yaşar, şişkinlik veya rahatsızlık hisseder. Ancak bunun sütün içindeki proteinin emilimine bir etkisi yoktur. Yani evet, sütün içindeki proteini de proteinden sayabiliriz :)

Sindirilir eğer hastalıgın yoksa tabi sayacaz şakamısınız o zaman caseinde almayalım wheyde almayalım ıkısıde süt proteini neticede

Back
Yukarı