okaysarac dedi:Türkiye 4. hayırlısı olsun..
okaysarac dedi:Ermenistana giden 12 puan bence hrant dink kanına karşılıktı gibi geldi bana..İlk şarkı sırbistan - Marija Serifoviç - Molitva adlı şarksı..gerçekten çok güzeldi..Hatta inanmayacaksın duyduğum anda daha şarkı bitmeden limewiredan indirmiştim..Demek ki güzel müzik kendini dinletiyor![]()
diez dedi:okaysarac dedi:Ermenistana giden 12 puan bence hrant dink kanına karşılıktı gibi geldi bana..İlk şarkı sırbistan - Marija Serifoviç - Molitva adlı şarksı..gerçekten çok güzeldi..Hatta inanmayacaksın duyduğum anda daha şarkı bitmeden limewiredan indirmiştim..Demek ki güzel müzik kendini dinletiyor![]()
hızlısın diyorum inanmıyorsun![]()
gerçi ermenistan oylarının ermeni vatandaşlarımızdan çıkması konusunda haklısınız..aynısı bizim içinde Almanya avusturya danimarkada geçerli..
diez dedi:okaysarac dedi:Türkiye 4. hayırlısı olsun..
okay çok hızlısın
buarada sırbistan aldı sanırım şarkı slowdu ve tamamını izleyemedim ama diğer bol show içeren sunulara nazaran daha basitti..
bizden ermenistana tam puan gitti bildiğim kadarıyla..örnek olması dileğiyle..
Veyron dedi:diez dedi:okaysarac dedi:Türkiye 4. hayırlısı olsun..
Bu kadar berbat şarkıyı(kenan doğuluda dahil) nasıl bir araya getirdiklerine şaşıyorum açıkçası(bir iki istisna hariç)
Kenan doğulunun söylediği şarkı bencede berbattı, tv de falan duyunca kanal değiştiriyorum zaten birazda bu yüzden izlemedim yarışmayı, çokta önemli bir yarışma değil, neticede küçük ülkelerin şarkıcıları kapışıyor, biz mala davara faydası olmayan konularda yarışmaya çok hevesli bir milletiz.
CENTAUR dedi:Veyron dedi:diez dedi:okaysarac dedi:Türkiye 4. hayırlısı olsun..
Bu kadar berbat şarkıyı(kenan doğuluda dahil) nasıl bir araya getirdiklerine şaşıyorum açıkçası(bir iki istisna hariç)
Kenan doğulunun söylediği şarkı bencede berbattı, tv de falan duyunca kanal değiştiriyorum zaten birazda bu yüzden izlemedim yarışmayı, çokta önemli bir yarışma değil, neticede küçük ülkelerin şarkıcıları kapışıyor, biz mala davara faydası olmayan konularda yarışmaya çok hevesli bir milletiz.
orada yarisip kazanmaya hevesli olmak kücümsenecek bir durum degil.. neden
millet olarak böyle konularda kendimizi kücümsüyoruz?
Almanya, Danimarka, Isvec, Birlesmis Kraliyet, Norvec, Isvicre, Finlandiya, Izlanda gibi refah düzeyleri bi hayli yüksek ülkelerin yani sira Rusya, Ispanya, Fransa vs. gibi büyük ülkelerden "kücük devletler" diye bahsetmek de enteresan olmus dogrusu..
Benim parcaya falan dedigim bisey yok... su da bi gercek.. Everyway that I can de ciktiginda "cok basit sözleri, hayatta bi sey yapmaz bu sarki" denilmisti, ancak kazandikan sonra herkes "biz bilioduk zaten" gibi konusmalar yapti..
burada asil amac yarismayi kazanip kendi ülkemize tasimak.. sarki aralarinda ki fragmanlar ülkeyi tanitici reklamlardir.. Mala davara faydasi olmayan dedigin yarismanin kendi ülkende düzenlenmesinin ekonomiye cok büyük katkisi vardir..
Ayaz dedi:CENTAUR dedi:Veyron dedi:diez dedi:okaysarac dedi:Türkiye 4. hayırlısı olsun..
orada yarisip kazanmaya hevesli olmak kücümsenecek bir durum degil.. neden
millet olarak böyle konularda kendimizi kücümsüyoruz?
Almanya, Danimarka, Isvec, Birlesmis Kraliyet, Norvec, Isvicre, Finlandiya, Izlanda gibi refah düzeyleri bi hayli yüksek ülkelerin yani sira Rusya, Ispanya, Fransa vs. gibi büyük ülkelerden "kücük devletler" diye bahsetmek de enteresan olmus dogrusu..
Benim parcaya falan dedigim bisey yok... su da bi gercek.. Everyway that I can de ciktiginda "cok basit sözleri, hayatta bi sey yapmaz bu sarki" denilmisti, ancak kazandikan sonra herkes "biz bilioduk zaten" gibi konusmalar yapti..
burada asil amac yarismayi kazanip kendi ülkemize tasimak.. sarki aralarinda ki fragmanlar ülkeyi tanitici reklamlardir.. Mala davara faydasi olmayan dedigin yarismanin kendi ülkende düzenlenmesinin ekonomiye cok büyük katkisi vardir..
Bu konuyu takip edememişim gerçekten haklısın orada küçük ülkeler sözü yanlış oldu özür dilerim, esas söylemek istediğim bu ülkelerin en iyi amatörleri yarışıyor, biz ise en iyilerimizi bunlarla yarıştırma çabasındayız mesela atıyorum amerika olsak Michael jackson ı bu yarışmaya sokarız ben Eurovision da birinci veya sonuncu olmuşuz çokta önemli bir başarı olarak görmüyorum, belkide dünya umrumda değil yinede vatansever veya taraftar insanların sms oyuyla kazanılan yarışmalara pek değer vermiyorum yarışmayı birazda bu yönlerinden dolayı önemli görmüyorum.
schwarzy dedi:Baştan aşağı siyasi olan, bizden başka hiç bi sözüm ona Avrupa ülkesinin zerre önem vermediği bu yarışmaya neden bu kadar önem veririz anlamıyorum.