Et proteini için Arnold Iron Mass kullanmak

Daha önce MuscleMeds Carnivor ve Amix Monster Beef kullandım, yeni bir beef protein kullanmak istiyorum. Diğer protein türleri midemi bozuyor.
Iron mass bir alternatif olabilir mi? 1 ölçeğinde 20 gram et proteini var, 17 gram karbonhidrat sorun yaratır mı?

ironmasssup.jpg

Şu et proteini konusuna kısaca açıklık getirmek istiyorum ,yukarıda yazdığınız ürünler saf et yerine kıkırdak sakatat vb yerlerden oluşmakta biraz incelerseniz detaylı bilgiye ulaşırsınız(yanılmıyorsam Beachboy'un bu konuda bir başlığı vardı)
Sorunuza cevap 17 gram karbon hidrat diğer ürünlere göre içerik olarak fazla ancak sorun yaratmaz sonuçta vucudun karbonhidrata ihtiyacı var ,protein tozlarında karbonhidrat sizi korkutmasın .

Benim için saf et olmamaları önemli değil, bu ürünleri bünyemde sorun yaratmadıkları için tercih ediyorum. Dediğiniz gibi antrenman öncesi ve sonrasında vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var ama Iron Mass'ın weight gainer kategorisinde olması kafamı karıştırıyor, mevcut yağ oranımı artırabilir mi?[DOUBLEPOST=1394262197][/DOUBLEPOST]İçerisindeki yağların da hormon üretimi için gerekli olan sağlıklı yağlar (EFA), MCT adlı ve doymuş yağ karışımı olduğu söyleniyor.

Iron Mass'in dikkat çeken özellikleri:
- Plasma Protein Teknolojisi ile gelistirilmis (Hidrolize edilmis Et proteini)
- Etkili Kompleks Karbonhidrat karisimi
- Performans ve hormon üretiminde etkili olan saglikli yag asitleri içerigi [Temel Yag Asitleri (EFA) ve Orta Zincirli Trigliserid (MCT)]
- Hacim, güm ve dayaniklilik arttirici Kreatin ve BCAA Nitrat içerigi
- Özel sindirim karisimi (Lif)
- Dayaniklilik arttirici saglikli seker içerigi (Ribose)

Son düzenleme:
Back
Yukarı