Eski bir Dost Geri Dönüyor...

Forumun ilk yıllarındaki arkadaşlar nickimden beni hatırlarlar... Karaşan Blitz Despo saydam vb... arkadaşlar vardı, kim bilir hangileri aktiftir... Gelişimimin hikayesini burada yazmıştım... 1 - 1.5 yıl içinde normal bir adamdan (1.82 - 80kgdan) 110 kg lık bir hayvana dönüşümü... daha sonra yıllarca devam ettim, hatta bu işten hatrı sayılır paralarda kazandım şov dünyasında... daha sonra ewlilik derken... spora ara vermek zorunda kaldım... 1.5 yıl verilen aradan sonra, 49 luk kollarım yine sıradan bir adama döndü... Mayıs başında spora geri döndüm.. bu sefer Allah izin verirse bırakmayı düşünmüyorum (o beni bırakmadığı sürece...)

mumkunse gercek oldugunu dogrulamak icin bir resim koyar misin?vucut sart degil sadece suratta olur .forumda daha onceden olmayan bir resim.yoksa yazdiklarin havada kalir fake uyelik olma ihtimali var cunku.

merhabalar işte bodyformtr nin nostanjisi :)

Hoşgeldin pumpforever

ne kadar sizi tanımasam da siz ve sizin gibi değerli üyelerin yazıları,yorumlarıyla bir şeyler öğrendik bu yüzden teşekkürü bir borç bilirim :)

Üye olmadığım dönemde de yazılarını hep takip ediyordum ve çok faydasını gördüm... Sende bu azim varken 6-9 ay içinde öncekinden de sağlam bir fizikle karşımıza çıkacağına şüphem yok... Yeniden foruma dönmene çok sevindim...

hoşgeldin pump forever :) ben dahil forumda bir çok kişi senden çok şey öğrendi. yaptıklarını uygulamaya çalıştı. çoğu üye için idol oldun. çok daha iyi bir geri dönüş yapman dileğiyle. başarılar..

hoşgeldin tekrar senden cok şey öğrendim bu işin büyük kısmının okuyup bilgilenip araştırmaktan geçtiğini senden öğrendim.

Back
Yukarı