ERKEN YAŞTA PROTEİN TOZU

Merhaba arkadaşlar 14.5 yaşındayım ekimde 15 yaşıma giriyorum lise 1 öğrencisiyim vücudum çok cılız boyum 1.50 kilom 34-35 arası yağ oranımda çok az yaklaşık bir hafta önce vücut geliştirmek için çalışmaya başladım evde çalışıyorum protein tozu getirsem mi ? karasız kaldım şimdiden teşekkürler

NOT:yağ oranı çok az vücut profil fotosundaki gibi

Ben henüz 13 ve 14 ündeki arkadaşların öncelikle doğal beslenme ile yapılarını olgunlaştırmasından yanayım, yasak kelimesi sanıyorum bıraz ağır kaçtı haklısın ancak genç yaşta kolaya kaçarak tozlara yönelmelerini doğru bulmuyorum. 13 ve 14 yaştan kastettiğim ise spora henüz yeni başlayanlar. 15 yaşında olup bir iki yıldır bb yapan pek yok sanıyorum o açıdan yorumlamıştım, yanlışım varsa affola.

Bence kişi beslenmesini yapamıyorsa yani demek istediğim eksiği varsa bu eksiği proteintozuyla karşıyabilir ve protein tozunun yapay olduğunu düşünmüyorum markettan alıp tüketitgiimiz şeylerin belki yarısından daha doğaldır

13020281_992219207481047_1004778321_n.jpg
fotoğraftaki senmisin? başka fotoğrafların varmı tam çıktığın seninle belim aynı gibi
evet profil fotosundaki benim[DOUBLEPOST=1460878773][/DOUBLEPOST]arkadaşlar ama yağ oranım gördüğünüz gibi çok az kas gelişimi olurmu ve boy uzatırmı :D

Bende Bu Sene Lise 1 e geçtim 45 kiloyum 1.64 boyum var yazdan beri 4 ay oldu fitnessa gidiyorum ama şu biceps dediğimiz yada pazu olarak adlandırdığımız bölüm hiç gelişmedi omuz göğüs falan yine biraz varda biceps gram artmadı antremanları eksiksiz yapıyorum aklımda 2 neden var biri vücuduma yeterince protein alamıyorum yumurta falan filan diğeride kilom olmadığı için gelişcek et yok bunu bi abi söylemişti protein kullanmamı önerirmisiniz yemek ye diyenler için metobolizmam çok hızlı olduğu için sürekli yakıyor

Back
Yukarı