Erkeklerin Ebru Şallı’sı Mithat Can mı olacak ?

Malefice

Üye
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/yazarlar/14528879.asp?yazarid=149&gid=61

Bugun gazete de okudum, hafif bizim konuyla ilgili, ilginizi cekebilir diye paylasmak istedim.

Burada ne mithat canlar var ama degerimiz bilinmiyor :P
Son 10 yıldır beş tane filan pizza yemiş.Adana, Urfa, lahmacun gibi şeyler zaten hiç yemedikleri kategorisinde.

Tatlı mı? Asla! Beyaz ekmek de yemiyormuş.

Dibine kadar sağlıklı besleniyormuş.

Baklava karnı zaten malum, deliler gibi spor yapıyor.

O kim mi? Mithat Can Özer. Ona dair bu bilgileri nereden öğreniyoruz?

Ayşe Arman’a verdiği ilk röportajdan.

Bugüne kadar kendisi hakkında hiç konuşmayan Mithat Can nihayet konuşmuş.

Güzel konuşmuş, ama eminim tüm erkeklerin karalar bağlamasına, şöyle göbeklerini hafiften yoklayıp çok içten bir “Tanrım, berbat durumdayım” demesine
neden olmuştur.

Aslında Mithat Can modeli yeni erkek tipi epeydir dolaşımda şehirde.

Havalı spor salonlarına hemen her gün gidip ayindeymiş gibi kaslarına bir ressam titizliğinde şekil veren, beslenme konusuna müthiş özen gösteren, hatta Mithat
Can gibi kendi yemeğini kendisi yapan, organik ürünlerin nereden nasıl alınacağını bilen, aynaya bakınca kaç kilo aldığını hemen fark eden, kadınlarla “kilo/yağ/kalori” muhabbeti yapabilen...

Daha uzatabiliriz yeni erkek tipinin alışkanlıklarını.

Ama bu yeni tipin ortak noktası belli: Kendine iyi bakmanın doruk noktasındalar.

Ve eğer Mithat Can, erkeklerin Ebru şallı’sı olmaya soyunup bu konularda bir televizyon programı yapmaya başlar, DVD’ler çıkarırsa tüm ocakbaşı erkekleri yandı! (Ki o röportajdan sonra öyle teklifler gelir ister istemez.)

Artık göbek yok, yan yağlar yok, kebap yok, alkol-sigara ikilisi yok, gece yarısı yenen Bambi sandviçleri asla yok, yok da yok...

Varsa yoksa triceps var, bench press var, kepek ekmek var, var da var.

Sıfır yağsız günler yakındır yani.
picture7ns.png

picture10fq.png

Evet sizce bulk mi yapmali cut mi yapmali :) Yazik cocugum 10 yildir pizza yememis :P Birisi arkadasa yardim etsin :)

O vucudu 10 yılda mı yapmış :) Yorum yok

malefice harbiden katılmamak elde değil, bu sitede öyle adamlar var ki; tutarda onları bu elemanla kıyaslarsak bizim sitemizin insanlarına haksızlık etmiş oluruz

Bence ''Cut'' yapmalı, Çünkü karının yan kısımları, obliq üzeri hala hafif yağlı, boyun ve trapezleri zayıf, orta göbektede hafif yağlanma var. Buradan gördüklerim bu kadar. Ama tabi ki hiç spor yapmamış muameleside yapmak istemiyorum. Güzel vücut yapmış.

10 yıl kebap yemiyeceksem niye yaşayım ulan...

ayrıca evet yanlar azcık yağlı, bi 20 yıl daha pizza kebap yemezse düzelir sanırım :)

Ben ara sıra pizzada yiyorum, kebapta yiyorum, lahmacunda yiyorum ama karnımın bu çocuktan çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bu çocuğunda mükemmel bir definasyonu mükemmel karın kasları yok. Birde acaba diyorum bu çocuk bu sporla uğraşıyorsa bu forumda üyeliği olabilir mi diye düşünüyorum :D

Abartı.. herşeyiyle abartı. Öncelikle 10 yıldır tadlı ve lahmacun gibi şeyleri yemiyen birinin vücudu böyle olmaz üstelik deli gibi spor yapıyormuş, yağ oranı bu durumda çok yüksek değil mi? Genetik açıdan da abartılacak hiç bir yanı yok. Magazin işte, açılımı; içi boş haber. :D Böyle şeylere takılmayın. Haber tamamen yalan ve şişirme. Hatta kür bile yapmış olabilir.

Crazy84 o onun resmi degil:) Baska biri o, aciklama yapildi o resimden sonra :P

pizza diğer fastlardan nedense hep pahalıdır...nedendir?
iyi bir porsyon döneri fiyatı 10-12,5 tur...
pizzalar 20 tl üstelik salam sucuk kullanırlar, taze et kullanmazlar...
Bu Mithat arkadaşta bu hesapta heralde...hyper_

pizza diğer fastlardan nedense hep pahalıdır...nedendir?
iyi bir porsyon döneri fiyatı 10-12,5 tur...
pizzalar 20 tl üstelik salam sucuk kullanırlar, taze et kullanmazlar...
Bu Mithat arkadaşta bu hesapta heralde...hyper_

kesinlikle.. artan parasının 3/4 ile de protein tozu alır :D

pizza,lahmacun,hamburger vb. şeyleri ay/hafta7yıl'da kaç kere yemeliyiz? açıkçası ben öyle 1-2 sene hiç fastfood yemeden duramam. hayat bu sonuçta tadını çıkarmalıyız :)
mesela haftada 1 gün pizza yemek doğrumudur? (kendimizi ödüllendirmek adına)

bende sezen aksu nun oğlu olsaydım bende istesem kendimi medyada yeni nesil arnold dye bile lanse ettirebilirdim.
hatta bi ara bu yumurcakmıydı neydi filiz akın ın oğluydu sanırım (büyümüs hali tabiiki )
televizyonlarda body building dehası spor insanı filan dye anlatılıp durmustu

ajdar ı şarkıcı yapan canım ülkemin medyası
bu arkadaşı mr olimpia yapmış çok mu beyler? :D

Back
Yukarı