ergenlik donemi klasikleri : : ) )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

narses

Üye
ergenlik donemi klasikleri :) Hem bu dönemi yaşayanlar için, hem de bu dönemi yaşayanların çevresinde yaşayanlar için sıkıntılı bir dönemdir. İnsanın yüzü mucizevi bir şekilde bir gecede patates tarlasına dönüşür, sesinde iğrenç değişiklikler olur... Ama en önemli değişiklik cinsellik konusudur. Ergen kişi, ömrü boyunca karşı cinse duyacağı ilginin doruğundadır.

-Ayy n'apıcaz biz bu çocukla bilmiyorum. Son zamanlarda bir asabi, bir asabi...

-Ergenliktendir şekerim, ergenlikten... Bizimki de öyle.

-Banyodan da çıkmaz oldu.

-Bizimkisi daha da kötü. Geçen gün kombiyle sevişirken yakaladık.

-Ne!?

-Yaa. "oğlum bırak" diyoruz bırakmıyor da. Garip garip sesler çıkartıp duruyor.

-Eee sonra?

-Babası sıcak su döktü, yok. Levyeyle kanırtmaya çalıştık, o da olmadı. en sonunda bizim komşu sesleri duymuş da geldi. "Zeytinyağı ile ovun" dedi, ovduk da güç bela ayırdık kombiden

benim pek konuşmama gerek yok benden önce konuşcak yönetim ve daha kıdemli bir kaç kişi var ama
burası dertleşme yeri fıkra değil fıkra sitelerine pek ala ekleyebilirsin bunu hemde tutar belden aşağı ya andan ama kınıyorum bu paylaşımı ....

narses dedi:
-Babası sıcak su döktü, yok. Levyeyle kanırtmaya çalıştık, o da olmadı. en sonunda bizim komşu sesleri duymuş da geldi. "Zeytinyağı ile ovun" dedi, ovduk da güç bela ayırdık kombiden

Pekiizeytin yağıyla neresini ovmuşlar çocuğun :roll: ?

cidden olmamış bu paylaşım bune yaw kombiye sarılmış bilmem ne yapmışlar olacak iş mi bunlar?şiddetle kınıyorum

Bu başlığı illaki açacaksan yeri Konu Dışı olmalıydı, burası dertleşme forumu, senin başına mı geldi bu olay?

Çok gerekli bir başlık değil o yüzden çöpe atıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı