en iyi tribulus hangisi?

Sn. Muscleking, verilere teşekkürler..Bu ürünler vücut doğal testosteron üretimini artırmay yönelik yazıyor tanıtımlarında..Kullanmayı bıraktığında vücut doğal testosteron üretiminde tembellik ya da gerileme meydana geliyor mu ? ve sen bu konuda ne hissettin ? ( gerçi çok az aralar vermişsin okudğum kadarıyla..

Yanıtını rica ederim

selamlar

KK

Nasıl anlayabilirim bilmiyorum ama her hangi bir terslik yaşamıyorum hayatımda .Tribestan zaten tedavi amacıyla üretilmiş bir ürün çünkü bana getiren adam direk bulgaristandan eczaneden alıyor.İlk sipaiş verdiğimde adam beni sorguya çekmişti ya genç hiç tipinden belli olmuyo gibilerinden muhabbetler yapmıştı.Orda sanırım cinsel isteksizlik çekenlere önerilen bir tür ilaçmış.Eğer novadex prolem yaratıyosa yada cryotest ki önümüzdeki ay onu kullanıcam.tribestan da tedavi ediyodur böylece bi problem yaşamıyorum sanırım.Yalnız tek problem aşırı sinirli oluyosunuz.Hiç ummadık bi anda patlıyorsunuz yan etksi bu olabilir.

maksimum 20 milyondur türk parasıyla

ben 6 ay önce getittirdim 35 tl bulgaristandan

edirneden varnaya otobüs var hergün gidiyor :) hem gece disco süperdir tabiii schengen varsa gidersin

bilader o zaman internetten alıcaksın söylediğin fiyata , dua et senin imkanın var ya imkanı olmayanlar napsın açık artırma sitelerinde bulmaya çalışıyolar hemde iki misli fiyata

tribestanı sopharma üretiyor oraya gidip gelen macır arkadaşınız varsa getirir...

Back
Yukarı