Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
NO-XPLODE gibi ürünü getirmiyorlar ya artık diyecek lafım yok vallahi. Böyle kaliteli olan bir ürünü getirmemeleri çok saçma stokları bitirdiler umarım yeni sezonda gelir. Ondan aldığımız etkiyi diğer ürünlerin hiçbirinden alamadık. Efsanesin bizim için
weider nos-x10 kullaniyorum. gercekten basarili bir urun. fiyat olarak pahali ancak bazen sitelerde cok indirime girebiliyor. ben yari fiyatina almistim. uygun bulursaniz kacirmayin derim. elimde c4 ve x-plode 2.0 var. kullaninca bir karsilastirma yapip etkilerini paylasirim.
no ürünlerini yemekten 2 saat sonra alıp 20 yada 25 dakika sonra spora başlamak gerekli birde 10 üzerinden puan vermem gereekirse noxplode 10 assault 8 superpump 6
bsn xplode denedim 2 kutu. Gerçekten bir hararet oluşturdu bende bir ateşleme yaptı. Tarihi yakın olduğu için aldığım ürünlerin tadı biraz kötüydü oda ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Optimum amino energy kullandım, bsnle kıyasladığımda xplode açık ara farkla önde gelir.