En iyi kilo aldırıcılar

Merhaba arkadaşlar.Şunu sormak istiyorum.Ben evde kendi çapımda 10 15 dakika yaptığım spordan başka spor yapmıyorum. Daha doğrusu iş younluğundan dolayı hiç fırsatım olmuyor.O yüzden salona vs gitme gibi durumum olamıyor.Evde barfiks,şınav vs çekiyorum o da hergün değil.

Sormak istediğim konu şu. Ben iştahı çok iyi olan biri değilim. O yüzden de kilo alma problemi yaşıyorum.İhtiyacım bir 5 kilo kadar almak. Hani görüntü olarak vs hiç sıkıntım yok.Bana kalsa hiç kilo almayla uğraşmam bile ama bir iş sebebiyle tartıda 4 5 kilo fazla çekmem lazım.Kilo almak için neler yapabilirim? Bu kilo aldırıcı diyetler bana çok ütopik geliyor. Adam bir güne öyle bir yeme listesi yapıyor ki, zaten benim onları yiyebilecek midem olsa kilo almaya değil vermeye çalışırım :D O kilo aldırma diyetlerindeki günlük miktarların ben belki ancak yarısını yiyebiliyorum. Kilo almam için ne tavsiye edersiniz. Karbonhidrat tozu denedim ama olmadı.Sanırım spor yapmak gerekiyor. Ama bunların spor yappmadan aldıranı yok mu? hani benim için yağ yapması göbeğe vermesi falan hiç mühim değil. Sadece 5 kilo alıp bırakacağım. İster göbeğe gitsin o 5 kilo ister basene gitsin farketmez :D Yoğun yağ yapıcı takviyeler var mıdır bildiğiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Back
Yukarı