En iyi antreman saatleri hangılerıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim sorum şu mecburan spor salonuna sabah yazılıcamda

Akşam 7-8 arası yapılan antreman mı ?
Yoksa sabah 11-12 arası yapılan antremanmı daha verımlıdır veya aynımıdır yoksa saçma bı sorumu soruyorum :))

yani En iyi antreman saatleri hangılerıdır ?

Zayıflama çalışması için sabah iyidir derler fakat konu body buildingse kesinlikle akşam antremanı iyidir. Günlük alınan karbonhidratlarını antremana yansıtırsın. Ben şahsen öğlen 1-2 de gitmek zorunda kaldığım günler çok iyi verim alamıyorum. Psikolojik mi bilmiyorum ama antreman verimli olmuyor.

bana gore 21.00 da uyumus olursan ve 05.00 tede kalkıp 05.30 da antremana baslayabılırsen en ıyısı oyle olur diye dusunuyorm.

tabiki bunu yapabılcek kadar ımkanı olan kac kısı var forumda o da ayrı bır konu :=)

ben şahsi olarak akşam kararınca diyorum 19.00 , 20.00 olabilir.

Biyolojik saat diye birşey duymuştum her insanda farklı oluyordu sanırım.Yani kendinizi en mutlu , en motive ve en güçlü hissettiğiniz an ağırlık çalışmasından maksimum fayda sağlarsınız diye düşünüyorum.

Benim için 16:00 - 17:00 arası en mükemmel saat.

bu konu en yararlıyı tartışmak yerine herkesin kendi antreman saatini yazması gibi algılanmış sanırım.profesyoneller sabahları testesteron seviyesinin maximum olmasından dolayı 5-6 arası çalışıyor okudugum kadarıyla fakat bunu ben istesemde uygulayamıyorum malüm hayat şartları+salonun 10.30 da açılıyor olması.

benim yaşadıklarıma gelicek olursak ben genelde gündüz 12 ile 15 arası bir saatte yapmayı uygun görüyorum.10 da kalkıyorum kahvaltıdan 2 saat sonra antremana gidiyorum ve kendimi en güçlü hissettiğim zaman da bu oluyor.bir keresinde akşam 21.00 de gittiğim antremanda hiçbişey yapamadıgımı hatırlıyorum.gün boyu harcanan enerji insanı tüketiyor.ve bana kalırsa sabah-öğlen yapılan antreman kişiyi gün boyu motive ederek yaşamında bi denge,durağanlık ve disiplinide beraberinde getiriyor.sonuç olarak bence gündüz 12 ile 17.00 arası en güzel zamanlar olarak düşünüyorum.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showthread.php?t=14632&highlight=saatlerde
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...ap-lmal-t3537.html?t=3537&highlight=saatlerde

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı