Elveda Forum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kral12

Yeni Üye
Öncelikle kendimi tanıtıyım :) Ben Kalkan333 hani şu 1 ayda kas geliştiren çocuk :D haha o günleri hatırladıkça gülüyorum. Forumda iyi kötü çok güzel zaman geçirdim.

Şunu belirtmek istiyorum şuana kadar body e 1 kuruş bile harcamadım :D Adi protein tozunu geçtim Doğru düzgün spor salonuna bile gitmedim. Bunları kendimi övmek için söylemiyorum insanın inanınca istiyince herşeyi yapabileceğini göstermek için söylüyorum. Forumda zaten beni tanıyanlar tanır :D haftada 2 gün salon a gidiyorum geri kalan günlerimde workout yapıyorum. Hep kendi işimi kendim halletmişimdir bu güne kadar hep kendi programlarımı kendim hazırladım %1 bile hocadan yardım almadım. Zaten yardım edecek gibi birisi değil :D Body de hep Zyzz yi örnek almışımdır. Ve fotoğraflarımda onun gibi pozlar vermek istedim :) Neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum :) öncelikle hepinizi özliyicem banlanma konusuna gelince kendim kaşındım. Çok güzel adminlerimiz var :) bana yine iyi dayandılar.

Body de 1. ayım :D :D

snapshot21b.jpg

snapshot22y.jpg

snapshot24f.jpg

snapshot36g.jpg

2. Ayım :)
snapshot31k.jpg

snapshot46a.jpg

3. AYIM ............

snapshot43.jpg

snapshot53g.jpg

4. Ayım.................................

snapshot54k.jpg

snapshot57p.jpg

snapshot77d.jpg

5. AYIM :) :) Merak etmeyin az kaldı

snapshotrn.jpg

snapshot17m.jpg

snapshot99u.jpg

6. AYIM FUARKKKKKKKK :D

snapshot4e.jpg

ZYZZ POZU :D :D

snapshot8c.jpg

U MİRİN BRAH. ;)

snapshot10g.jpg

snapshot11z.jpg

THE END ....

319450_4231589183645_625492281_n.jpg

Not: Bağzı resimlerde + işareti var :D o isviçre bayrağı yanlış anlamayın elhamdürilalh müslümanım :)

Bundan konudan sonra banlanıcağım için cevap yazamıyıcam :D Buradan tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum umarım beni unutmazsınız :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı