elveda bodybuilding ( omuzum sebebbim oldu )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gqn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gqn

Üye
uzun süredir devam eden omuz ağrıma rağmen, omuz çalışmadna bodybuildinge devam ediyordum. sabah kalktığımda artık omuzun S.O.S verdi...
kolumu havaya kaldıramadım. ağrıdan ölüyordum az daha.

doktora gittim, bi kaç hareket yaptırdı,, m.r çektirmemi istedi,

kas yırtığı varmış, sırtımdan ağrıyı giderecek diye bir iğne yaptı ama ne fayda..mouse tutmak için elimi kaldıramıyorum o derece,,, ykaın zamanda ameliyat olacağım.

tahminlerime göre artık bodybuilding hayatımdan çıkıyor :(

dikkatli olun arkadaşlar,, ağırlıktan önce ısınmak çok çok çok önemliymiş... geçte olsa anladım.

üzücü bir durum gerçekten. ancak sakatlık sporun bir gerçeği. her sporcu, hayatında bunun gibi durumlarla karşı karşıya gelir. umarım kısa zamanda düzelir ve spora dönersin. geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun gqn..umarım çabuk toparlanıp dönersin spora..

• Like
Reactions: gqn
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun :( :(

Umutsuz yaklaşmayın; tahminleriniz yalnış da çıkabilir
Hayat bu, hiç beklenmedik anlarda neler yaşıyoruz ...
Son durumunuzun ne olacağını ancak Allah bilir; çok istiyorsanız ve inançlı iseniz bol dua edin
Eğer siz de body e aşıksanız, siz bundan mahrum olmayacaksınızdır kanımca :)

Umarım fiziksel olarak çok acı çekmiyorsunuzdur ... :(
Tekrar geçmiş olsun.

• Like
3 trafik kazasına ve kesinlikle yapamazsın denmesine rağmen yapıyorum,her omuz harektinde ve sehpaya yatıp kalktığımda başım dönüyor gene yapıyorum...doğuştan gelen kalp rahatsızlığım daha doğrusu kalbin ritim sorunu diyelim var gene yapıyorum...bence sende yapabilirsin 1-2 doktora daha git

uzun süredir devam eden omuz ağrıma rağmen, omuz çalışmadna bodybuildinge devam ediyordum. sabah kalktığımda artık omuzun S.O.S verdi...
kolumu havaya kaldıramadım. ağrıdan ölüyordum az daha.

doktora gittim, bi kaç hareket yaptırdı,, m.r çektirmemi istedi,

kas yırtığı varmış, sırtımdan ağrıyı giderecek diye bir iğne yaptı ama ne fayda..mouse tutmak için elimi kaldıramıyorum o derece,,, ykaın zamanda ameliyat olacağım.

tahminlerime göre artık bodybuilding hayatımdan çıkıyor :(

dikkatli olun arkadaşlar,, ağırlıktan önce ısınmak çok çok çok önemliymiş... geçte olsa anladım.

üzücü! ! ! ısınmanın önemini bazı şeyleri kaybedince anlıyor işte insan! ben futbol maçında ön çapraz bağlarımı kopartmıştım! ısınmadan maça başlayınca klasik olan şey! eğer ısınsaydım %8O daha güçlü olacaktı bağlar ve kaslar ve bu sakatlık olmayacaktı(bence)! ! ! :-(

Bendede omuz çalışırken sağ omzum çok ağrıyor,göğüs çalıştıktan sonrada aynı yer çok ağrıyor.bi doktor yolu gözükmez inş.

geçmiş olsun bu arada ALLAH yardımcın olsun şifa versin.

• Like
arkadaşlar , omuzunuzda en ufak bi ağrı varsa ve bu ağrı sizi 1 aydır terketmiyorsa hemen doktora gidin,, doktorumun demesine göre, daha erken gelseymişim iğne ve ilaç tedavisiyle ameliyata gerek kalmazmış, ama kas yırtık bi şekilde spora devam ettiğim için sorun büyümüş, omuzum sağ taraffıma medikal bi bant ile bağlandı. kımıldatamıyorum bile .Ameliyat gününü bekliyorum, doktor spor hayatın bitti dedi ama bakalım ameliyattan 3-5 ay sonra bi yoklarım gene :(

Geçmiş olsun dostum aynı sorunu bende yaşadım.Ben ısındığım halde bundan birkaç sene önce omuzla göğüsün birleştiği yerden sakatlandım.Doktora gitmedim geçti sandım fakat doktora gitmediğim için tedavi olmadığım için yırtık yanlış yerden kaynamış.Şuan bile bazı hareketleri yaparken batma oluyor.Isınma ve ısınma kadarda stretching çok önemli.Karamsarlığa kapılma dostum hele bir ameliyatını ol iyileş durumuna göre ufak ufak güçlendirme egzersizleriyle başlamayı denersin.

• Like
benimde şu an ayak bileğimle dirseklerim iflas etmiş durumda hemen doktora gittim 1 hafta ara vermem gerekti seni çok iyi anlıyabiliyorum geçmiş olsun

• Like
benimde şu an ayak bileğimle dirseklerim iflas etmiş durumda hemen doktora gittim 1 hafta ara vermem gerekti seni çok iyi anlıyabiliyorum geçmiş olsun

keşke bende 1 hafta ara. vermek zorunda kalsaydım... sağlık olsun. gerçekten SAĞLIK olsun :)

Gqn çok geçmiş olsun. Uyarı niteliğindeki bu paylaşımın için teşekkürler.

Bu sporu bir daha yapamıcak olsam diye düşünüyorum da, büyük bir sarsıntı olurdu benim için...Bu yüzden ben de diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum ve inancını kaybetme diyorum...

Tekrar geçmiş olsun, inşallah omuz press yapabildiğin günlere yeniden kavuşursun....thums:

Back
Yukarı