Ellerim Küçüklüğü Lütfen yardım....

S.a arkadaslar benım yaşım 17 boyum 1.70 fakat ellerim küçük bir arkadasım var boyu 1.60 elleri benden ya kucuk veya aynı o derece sizce ellerim büyürmü doktora gittim kemik epifistlerımde kapanmış sizce ne yapabılırım lutfen yardım edın..

Benimde yaşım 21 boyum 1.75 fakat bir çok erkeğe göre ellerim küçük. Hatta bazı kızlardan bile ellerim küçük. Dezavantajını görmedim hatta kızlar tarafından biraz kıllı olsa da kibar duruyor diye beğeniliyor bile. :D :D

Benimde yaşım 21 boyum 1.75 fakat bir çok erkeğe göre ellerim küçük. Hatta bazı kızlardan bile ellerim küçük. Dezavantajını görmedim hatta kızlar tarafından biraz kıllı olsa da kibar duruyor diye beğeniliyor bile. :D :D

Dogru söyluyorsunda ben gerçekten kafama çok takıyorum kendi açımdan :(:(

genetikle alakalı bir şey
birde elleri ağır işlerde çalıştırmamaktan kaynaklanıyor
5 ay inşaat işinde uğraşsan örneğin ellerinde gözle görünür büyüme olur
eski zamanlardaki insanlar şimdiki gibi pc başında vakit öldürmediği için sürekli bir takım işlerle meşgul oldukları için elleri daha büyük
şimdiki neslin elleri küçük doğal olarak

genetikle alakalı bir şey
birde elleri ağır işlerde çalıştırmamaktan kaynaklanıyor
5 ay inşaat işinde uğraşsan örneğin ellerinde gözle görünür büyüme olur
eski zamanlardaki insanlar şimdiki gibi pc başında vakit öldürmediği için sürekli bir takım işlerle meşgul oldukları için elleri daha büyük
şimdiki neslin elleri küçük doğal olarak
Aynen katılıyorm sana suana kadar hiç ağır işlerde çalışmadım onun etkisi büyük diye düşünuyorum teşekkurler yorumun ıcın.

Back
Yukarı