nicksizadam
Üye
Arkadaşlar bir yakınıım ellerin çok büyük dedi ölçü aldım bilek kemiğik yani elin başladığı yerden orta parmağın ucuna yani tepeye kadar olan yer 20 cm. çok büyük dediler moralim bozuldu

bu konuda zenciler avantajlıeli ayağı büyük olanın her neyse takma kafaya
abuk sabuk şeyleri takıntı yapacağınıza dersinizi çalışıp iyi bir üniversitede okuyup kariyer basamaklarını yavaş yavaş çıkacağın bir iş bulmaya yaşam standartını yüksek tutmaya çalışmalısın şimdi bu yazdıklarım sana saçma gelebilir ama ilerde anlayacaksın
kesinlikle bu kadar doğru bir söz yazılabilir.
bir örnekte ben veriyim kız arkadaşlar, arkadaşlar böyle saçma sapan şeyler için hiç kafa yorulmamalı çünkü daha 15 yaşındayım ve her sene arkadaş grubu değişiyo.
kimseye güvenmem ayrıca arkadaş, knk vs.
Liseden mezun olduktan sonra arkadaş falan kalmıyor zaten sana söyliyimde üniversite ortamında kalıcı arkadaşlıklar edinebilirsin de her şey akademik başarıda değil tabi ama önem vermek zorundasın önemlidir zaten umarım ergen akımlarına kapılmazsın ben lisedeyken tek takılıyordum şu anda gayet memnunum![]()
evet ilkolkuldan liseye geçişte çok üzülmüştüm arkadaş meselesine ama sonra baktım çoğu beni unutmuş bile bende bundan sonra akıllandım tabi.
aynen ancak üniversitede kalıcı arkadaşlık edinilenilebilir. Arkadaşlar sadece zaman geçirmek için şimdilik.
tabiki arkdaşlık önemli ama 12-18 yaş arası ergen akımları çok olduğu için![]()