Elimdeki Supplementleri Kombine Etmek !!

Herkese Merhaba
Elimde
Muscltech Sixstar Creatin Mono.
Muscltech Sixstar L-Glutamin
Muscltech Sixstar P.Workout
Muscltech Sixstar N.O-Nitrix
Cellucor B-BCAA
Weider Whey Protein
Var Bunları En Güzel Nasıl Kombine Edebilirim Şimdiden Teşekkürler

Antrenman günleri;
Antrenmandan sonra 1 ölcek Whey + 5g Creatin + 10g Glutamin + BCAA

Dinlenme günleri aynisi Sabah ac karinla...

sixstar p.workout yazmissin sanirim o preworkout antrenmandan önce alacaksin eger post workout ise bosuna parani sokaga atmissin cünkü elinde zaten whey creatine glutamin mevcut antrenman sonrasi icin.. ayni sekilde n.o. nitrix te antrenmandan önce alinacak

Antrenman günleri;
Antrenmandan sonra 1 ölcek Whey + 5g Creatin + 10g Glutamin + BCAA

Dinlenme günleri aynisi Sabah ac karinla...

sixstar p.workout yazmissin sanirim o preworkout antrenmandan önce alacaksin eger post workout ise bosuna parani sokaga atmissin cünkü elinde zaten whey creatine glutamin mevcut antrenman sonrasi icin.. ayni sekilde n.o. nitrix te antrenmandan önce alinacak

Tesekkur Ederim Cevabin Icin Preworkout Aldim Peki Bu Antrenmandan Sonra Kullancaklarimi Tek Tek Siraylami Kullanmaliyim Yoksa Hepsini Shakemi Yapmaliyim Bir Sheaker Da Birde Buda Benim Fikrimdi ( Idman Oncesi Bcaa + N.o-Nitrix + Preworkout Idman Bitimi 5G L-Glutamine + Creatine + 1 Olcek Protein Uyumadan Once 5gr Glutamin - 1 Tablet Nitrix Creatinide Ilk Hafta 20 Gram Alip Yukleme Yapcam Ne Dersin

yüklemesiz daha cok yararini görürsün yükleme yaparak sadece su toplarsin kisa zamanda.... hepsini karistirip icebilirsin rahatlikla...

Çok Teşekkür Ederim Dediklerini Yapıcam Elimde 5 Kutu Creatin Var O Yuzden Pek Önemli Değil Kullanım Miktarım Ama Yuklemenın Daha Faydalı Olduğu Söyleniyor Su Tuttuğunu Biliyorum Genelde Bi Kaç Kişiden Duyduğum İlk 1 Hafta Yuklemede Kreatınden Aldığın En İyi Verimi Alırsın

Back
Yukarı