El Bileğim kırıldı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan hacker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hacker

Üye
11 aralık 2009 da kickbox antrenmanında yere düştüm ve sol el bileğim kırıldı.doktor filme baktından sonra ciddi birşey değil bandaj al ve sar kremide yazıyorum dedi :S . ertesi gün ağrılr içinde tekrar gittim ve bu seferki doktoralçıya aldı,17 gün sonra alçı çıktı ve ben body e başlamk istyorum ama bileğimde kıtlamalar var ve ağırlık kaldırınca acıyo :s

bnde tekrar geri dönmek istyorum body'e :(

haftaya alçıçıkalı 1 ay olmuş olcak çokmu erken acaba başlamak için?
 
hayır erken deıl gecen sene bende kırdım.Ama cok dıkkatlı olacaksın yanı nasıl ?.1 kg dumbell ıle bıceps curl yapcaksın bılegının durumuna gore 2 kg a cıkacaksın 10 kg bench yapcaksın.Bu şekilde çok dikkatli yavaş yavaş arttıracaksın kiloları..fizik tedavi gibi çok daha hızlı ıyılesırsın hemde ben aynısını uyguladım.ancak dıkkat et sakaya gelmez 100 kılo bence gırıyım dersen tekrar kırılır.
 
Bence acele etme. Bilegin tamamen iyilesmeden baslamamanı öneririrm
 
Bence de acele etme,ufak egzersizler yap sadece bileğin için.rahat hareketini sağlıyacak egzersizler yap.elini kullanmamandan kaynaklanabilecek güç kaybını önle..BB'nin bir yere kaçtığı yok,önce sağlık.Çok geçmiş olsun..
 
Verilerle birlikte uzmanların konuşacağı konular bunlar... Filmlerin ya da varsa başka tahlillerin neticesinde beslenme ve egzersiz olarak onlara danışmalısın. Kendi başına kaldığım yerden devam ediyim dersen daha kötüsü de başa gelebilir, aceleye gerek yok... Tekrardan geçmiş olsun.
 
ben neler çektim o bilek ten ... acele etme kemiklerin tam olarak iyice kaynasın dinlen biraz
spora başlamak için acele etme...
 
bu hafta doktora gidecem onada danışacam.

filmleri götürücem yanımda gerekirse yenisini çekilecem.bazı arkadaşlarım dyor ki artık dünyanın en iyi doktoruna gitsende eski kilolarına geri dönemezsin:S ne kadar doğru bilmiyorum.

acaba bileğin kaynamasına d vitamini dışında etki eden faktörler varmı?

bilmediğimden soruyorum cahilliğime verin,protein tozu,amino acid ve diğer ürünler bileğimin daha verimli hale gelmesini sağlarmı?
 
protein alımını arttır.b vitamini takviyesinde bulun.Tabikide eskisi gibi olacak
 
Gecmıs olsun.. Benımde sol el bılegım kırılmıstı.. Fızık tedavıyle veya cok hafıf calısmalarla basla derım.. Bır ıkı ay boyle devam edersın.. Bılek bu, her yerı calısırken kullanırsın.. Dıger yerlerım gerılemesın dıye bılegını sakatlarsan, hıc bır yerı calısamazsın.. ;)
 
Back
Yukarı