Ektomorf 2 aylık değişim

Polo94

Üye
Arkadaşlar 2 aydır yapıyorum . Evde yapıyorum ayarlanabilir bench , barfiks sopası , 40 kg ağırlık setim var . 1 aydır hardline progainer kullanıyorum. Değerli yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. Eksiklikleri belirtirseniz özellikle çok çok mutlu olurum . Herkese iyi forumlar

Eklentiler

• zayıflıktan1111.jpg
    zayıflıktan1111.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 1.638
  • webcam-toy-foto8 (4).jpg
    webcam-toy-foto8 (4).jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 1.624
Arkadaşlar 2 aydır yapıyorum . Evde yapıyorum ayarlanabilir bench , barfiks sopası , 40 kg ağırlık setim var . 1 aydır hardline progainer kullanıyorum. Değerli yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. Eksiklikleri belirtirseniz özellikle çok çok mutlu olurum . Herkese iyi forumlar
Konu nasil acicam senin actigin gibi ??

Ekto-mezo arası güzel bir alt yapın var.Üzerine inşa edeceğin kaslarla esteik bir görüntü alabilirsin.2 ay çok kısa bir süre ama yine de yorum yapacak olursak omuzlarda ve kollarda ilerleme var.Göğüs bana biraz geride kalmış gibi geldi.Farklı açılardan foto koyarsan daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.İyi sporlar :)

@AnTiCoRe hocam teşekkür ederim yorumun için öncelikle. 2 ayın bende çok kısa bir süre olduğunu biliyorum dediğiniz gibi göğüste eksiklik var bende farkındayım çok sağolun :)

Back
Yukarı