YusufCan58
Üye
Arkadaşlar öğrenciyim kilo almam lazım fakat bırakın kilo almayı normal bile beslenemiyorum bana öğrenci işi beslenme programı oluşturabilecek biri var mıdır?(boy 1.80 kilo 68)
selam dostum bende öğrenciyim ve bende protein ihtiyacını karşılamakda güçlük çekiyorum sana en uygun karbonhifrat ve protein besinlerini söylicem
KARBONHİDRAT:Makarna,Pilav,Patates,Yulaf,Cici Bebe(şeker oranı yüksek),nohut,yeşil mercimek
PROTEİN:Tavuk göğsü ve yumurta dicem ama pahalı geliyorsa a101 de 120 gramında 25 gram protein olan piliç fileto var 9 tl,bim den tavuk döner alabilirsin ama bunlar pek sağlıklı değil bence,lor peyniri,fıstık ezmesi,yeşil mercimek,nohut,yulaf
Suplement olarak gainer kilo almana çok yardımcı olur
selam dostum bende öğrenciyim ve bende protein ihtiyacını karşılamakda güçlük çekiyorum sana en uygun karbonhifrat ve protein besinlerini söylicem.
KARBONHİDRAT:Makarna,Pilav,Patates,Yulaf,Cici Bebe(şeker oranı yüksek),nohut,yeşil mercimek
PROTEİN:Tavuk göğsü ve yumurta dicem ama pahalı geliyorsa a101 de 120 gramında 25 gram protein olan piliç fileto var 9 tl,bim den tavuk döner alabilirsin ama bunlar pek sağlıklı değil bence,lor peyniri,fıstık ezmesi,yeşil mercimek,nohut,yulaf
Suplement olarak gainer kilo almana çok yardımcı olur