Efsane Ronnie Coleman Türkiye'ye geliyor!

http://tvarsivi.com/?y=15&z=2011-04-26%2013:30:00 burdan izleyin arkadaşlar ama önce biraz şu modacı topa dayanmak için sakinleştirici bişeyler almanızı öneririm ( şu muammer ketencimidir ne karın ağrısıdır bu adamın istanbulda adresini bilen varsa pm bekliyorum gerçekten çok ciddiyim dağıtacam adamı..ronnie tamam güleç adam ama ne biçim konuşmadır yaşayan bir efsane ile bu ya..

Seda Sayan,Ronnie'ye aşık oldu galiba zira adamın kollarının arasından çıkmadı :D

gercekten de muammer dene herifi yok sayarsak guzel bı program olmus ama o adama acayip sinirlendim.
adamın yıllarını verip yaptıgı vücuda öküz gibi diye bi tabir kullandı.ama kıskandıgı ıcın yaptıgı bellıydı.Ronnie gercekten cok mütevazi birisi...

ronnie gibi bir efsane ile nasıl konuşulmasını gerektiğini bilmeyen muammer ketenci ye gereken cevabı vermeye çalıştım , isterseniz sizde içinizden geçeni paylaşın

unaaaled1.jpg

ben de yadırgadım organizatörün ronnie gibi bir efsaneyi bu tip 2.sınıf programlara çıkarmasını..
hayır amerikada martha stewarta bile çıkarsan yine çok farklı olmaz..
herkes her programa çıkarılmaz..

yazık olmuş..

beyazşov faciasından sonra bu da yakışmadı..

Ülkede ntvspor diye bir kanal, gece gündüz futbol muhabbetinden başka bir şey yok.
Koskoca coleman gelmiş, adamla 1 saat bir röportaj yap, ama nerede o kafa...

az önce seda sayandaki programından bölümler izledim.
muammer ketenci oğlanı şüphesiz arzulamıştır ronnie'yi. canlı yayında eşcinselliğini kamufle etmek için atarlandığını düşünüyorum. garip tabii

Arkadaşlar Ronnie'nin maili hacklenmiş. Mailde sözde ronnie para talebinde bulunuyor. bilginize.... İşte o mail....
Hope you get this on time, sorry I didn't inform you about my trip in Spain for a Program, I'm presently in Madrid and am having some difficulties here because i misplaced my wallet on my way to the hotel where my money and other valuable things were kept. presently i have limited access to internet, I will like you to assist me with a loan of 2,600 Euros to sort-out my hotel bills and to get myself back home.

I have spoken to the embassy here but they are not responding to the matter effectively, I will appreciate whatever you can afford to assist me with, I'll Refund the money back to you as soon as I return, let me know if you can be of any help. I don't have a phone where I can be reached. Please let me know immediately.

dünyanın en önemli vücut geliştirme yarışması mr olympiada 8 kez şampiyon olmuş derken bunun ilgilenmeyenler için hiçbirşey ifade etmediğini anlıyoruz. nekadar garip geliyor yolda mr olympia yada bir derginin üzerinde bu ifadeyi görmemizle ilgimiz o yöne çekilirken insanlar bunu nekadar komik buluyor. evet amerikada onun gibi binlerce var sayın ketenci ama geri kalanların hepsi tek bir evde toplanmış sadece vücut geliştirip dışarı çıkmıyolar oyüzden ronnie en iyisi..yoksa var yani onun gibi binlerce
insan utanıyor ne diyeyim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:38 ----------

adamın suratına bakın pozları verirken nekadar şaşırmış durumda ıslık çalsan göbek atıcak kadınlara karşı. allahım izlerken yerin dibine girdim yazıklar olsun bu nasıl bir zihniyet orda işi sadece çekirdek çitleyip seda sayanı alkışlamak olan insanların karşısına ,onu görmek için kendini yırtan insanların arasından alıp getirmek?
keşke şurayı okusada yada telefonla görüşebilsemde defalarca özür dilesem kendisinden

Back
Yukarı